• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgede ağda (bikini bölgesinde)

goksu3512

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
160
246
23
Ben kendimi bildim bileli jilet kullanırım baktım ağdayla kullananlar çok rahat bir ay falan temiz kalıyor. Bende denemek istiyorum ama bu kadar zamandır jilet kullandım birden ağdaya geçmekten korkuyorum birde cildim çok hassas eğer yaparsam kızarır kabarır tahriş olur diye korkuyordum. Daha önce koltuk altında da jilet kullandım ve bir kaç aydır artık epilasyon aleti kullanıyorum inanılmaz azalma var fakat epilasyon aletini genital bölgede kullanmak çok sakıncalı etin sıkışabilir falan.. O yüzden ağdaya başlamam şart oldu. Ne tür ağdalar kullanabilirim tam olaran nasıl yapmalıyım püf noktaları neler? Açıklayan olursa gerçekten çok mutlu olurum:KK6:

Bence ilk başta kendin yapma ağdacıya git he eğer utanıyorum diyosan sir ağda al pudralı olanlardan küçük bi bölgeye sür ve çek zamanla alışırsın kolay gelsinn:KK16:

Veet'in sir ağda bantlarını alsam diyorum ama kıl kökleri güçlü olduğu için çeker mi bilmiyorumo_O

Bu kadar sene jiletle olduysa sen kendin agdayla alamazsin. Kuafore git tuylerin bir kac aya yumusar zaten ondan sonra kendin halledersin. Ama su anda sen hic elleme bilen biri halletsin:))

Bu kadar sene jiletle olduysa sen kendin agdayla alamazsin. Kuafore git tuylerin bir kac aya yumusar zaten ondan sonra kendin halledersin. Ama su anda sen hic elleme bilen biri halletsin:))
Onu da düşündüm ama utanırım çekinirim acaba konserve ağda falan mı kullansam diye düşünüyorum

Ben kendimi bildim bileli jilet kullanırım baktım ağdayla kullananlar çok rahat bir ay falan temiz kalıyor. Bende denemek istiyorum ama bu kadar zamandır jilet kullandım birden ağdaya geçmekten korkuyorum birde cildim çok hassas eğer yaparsam kızarır kabarır tahriş olur diye korkuyordum. Daha önce koltuk altında da jilet kullandım ve bir kaç aydır artık epilasyon aleti kullanıyorum inanılmaz azalma var fakat epilasyon aletini genital bölgede kullanmak çok sakıncalı etin sıkışabilir falan.. O yüzden ağdaya başlamam şart oldu. Ne tür ağdalar kullanabilirim tam olaran nasıl yapmalıyım püf noktaları neler? Açıklayan olursa gerçekten çok mutlu olurum:KK6:
Canim sen daha yeni basliycaksan agdaya once karanfil yagiyla uyustur sonra yap agdani

:KK57::KK57::KK57:
Ilk defa duydum canım karanfil yağını gerçekten işe yarıyor mu?
Uyusturuyor mu?
Kolay bulunuyor mu?
Aktarlardan kalitelisini bul al dis agrisina felan uyusturduguna gore yani uyusturuyo aci hissini azaltiyo ben biyerden daha okumustum agdayla ilgili karanfil yagini yada eczaneden anestol diye bi krem var oda uyusturuyo onu bi dene deeim

Aktarlardan kalitelisini bul al dis agrisina felan uyusturduguna gore yani uyusturuyo aci hissini azaltiyo ben biyerden daha okumustum agdayla ilgili karanfil yagini yada eczaneden anestol diye bi krem var oda uyusturuyo onu bi dene deeim

Sağol tatlım kremler işe yaramıyor biliyorum denemistim bir zamanlar...
Karanfil yağı denenebilir.

Sağol tatlım kremler işe yaramıyor biliyorum denemistim bir zamanlar...
Karanfil yağı denenebilir.
Dene şekerim karanfil yagini sur agda yap sonrada hamamotunu sur agda yaptiktan sonra 5 dk beklet yika kil koklerini kurutup yakiyo aliskanlk haline getir devamli yap cokk faydasini goreceginden eminim

Dene şekerim karanfil yagini sur agda yap sonrada hamamotunu sur agda yaptiktan sonra 5 dk beklet yika kil koklerini kurutup yakiyo aliskanlk haline getir devamli yap cokk faydasini goreceginden eminim

Teşekkür ederim tatlım aslında kızım icin soruyorum çünkü küçük canı aciyacak diye yaptirmiyor bende jilete izin vermiyorum makasla kisalttiriyorum falan....
Öyle bayağı sıkıntı hazırlıyorum ağda için ama napariz bilmiyorum hem utanıyor hem canı tatlı :işsiz::işsiz::işsiz:

2012 sonbaharına kadar bir fiil jilet kullandım özel bölgede ilk zamanlar ağda yaptırırken ki acıyı hatırladım da burnum sızladı
ama şuan kökleri azaldı cılızlaştı ve iyiki de başlamışım diyorum o halde ben evlenseydim heralde adam tiksinirdi :oops:
sürekli çıkıyor köklerden 2 tane fışkırıyor gibiydi

sana tavsiyem biran önce başla vakit kaybetme

Kizlar benimde bu konuda ihtiyacim var bulundugum yer kucuk bir yer o yuzden kufore gidemem agda icin ama artik bnde agda istiyorum zor oluyo boyle iki gune bi cikiyo ustelik cok tahris ve kasinti oluyo. Kuaforlerin puf noktalari varmis bilen varsa paylasabilir mi ?

Bugun biraz basladim agdaya. Sogutucu alaska jel var. Farmasi temsilcisiyim ordan aldim. Once suruyorum. Sonra agdayi yapistirip cekiyorum ve tekrar suruyorum baya rahatlatiyo aciyi aliyo yani. Ama sadece ust bolgeleri yapabildim oda tam degil yarin tekrar devam edecegim umarim kisa surede alisirin

Bende ayni durumdaydim ve inanilmaz tatlidir canim ama suan sir agda kullaniyorum pudrali ve inan normal agdaya gore cok daha az acitiyor makinesini alip onunla baslamani tavsiye ederim ;)

Kızlar beverly hills mel-q 6 aylık 12 ya da 16 seans ta %99 bizi bu durumlardan kurtarıyormuşş. Bence denemeye değer.Düşünün hayatında bi daha bunlarla uğraşmıycaksınız...:super:

Back