- 24 Şubat 2020
- 12
- 4
- 31
-
- Konu Sahibi poncikhayallerim25
Ben lazer yaptırdım 3 seans 2000 tl ödedim baya açılma oldu.Koltuk altı için de mezoterapi yapıyor doktoru.Ankara da isen Esra Çabuk Cömerti öneririm memnun kaldım.Benim genital bölgem ve koltuk altım baya karardı ağda etken tabi ki önerisi olan yaptıran varsa yardımcı olabilirmi ?
Oluyor şu virüs durumu geçince bakacağım.genital bölge için vaginal bleaching diye aratabilirsiniz,koltuk altı için jilet kullandığınız oluyor mu?
Araştıracağım teşekkür ederim.Ben lazer yaptırdım 3 seans 2000 tl ödedim baya açılma oldu.Koltuk altı için de mezoterapi yapıyor doktoru.Ankara da isen Esra Çabuk Cömerti öneririm memnun kaldım.
merhaba ne zaman yaptırdınız eski haline mi döndüBen lazer yaptırdım 3 seans 2000 tl ödedim baya açılma oldu.Koltuk altı için de mezoterapi yapıyor doktoru.Ankara da isen Esra Çabuk Cömerti öneririm memnun kaldım.
Size özelden bir kaç şey sorabilir miyim?Ben lazer yaptırdım 3 seans 2000 tl ödedim baya açılma oldu.Koltuk altı için de mezoterapi yapıyor doktoru.Ankara da isen Esra Çabuk Cömerti öneririm memnun kaldım.
Deneyimlerinizi yazarsanız fayadalanalım :)ben lazer yaptırdım hiç memnun kalmadım hatta daha kötü hissediyorum . Bence önce mezoterapi yaptırın
Bende genital bölge beyazlatma işlemine başlıycam yaptıranlar memnun 2.seansta bile farkedilir beyazlama olduğunu söylüyor. Ben aslında başlamıştım şimdiye kadar ama vajinal bölgemde çıkan sivilce yüzünden ertelemek zorunda kaldımDeneyimlerinizi yazarsanız fayadalanalım :)
İşlemin adı tam olarak nedir acaba?Bende genital bölge beyazlatma işlemine başlıycam yaptıranlar memnun 2.seansta bile farkedilir beyazlama olduğunu söylüyor. Ben aslında başlamıştım şimdiye kadar ama vajinal bölgemde çıkan sivilce yüzünden ertelemek zorunda kaldım