Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koyu ve kabuklanan yanıklar genelde iz bırakmıyor.Ama beyaz olanlar pigmentin zarar gördüğünü gösterir ve geçmesi oldukça zordur. Madecassol gibi bi yanık kremi sür hafifletebilir belkiBende sanıldığı üzre genital bölgeme lazer yaptırıyorum 1.seansta hiç acı hissetmezken 2.seansta lazeri uygulayan kadın çok şiddetli bir şekilde uyguladı aradan 1 gün geçtikten sonra genital bölgemde kabuklar oluştu neyseki kabuklanma düzeldi fakat 1 tarafta lazer yanık izi açık ten rengiyle ortada .. üzerinden 1 ay geçti ne yapmalıyım naparsam iz gider
Yanık yeri tenime oranla biraz açık renkkoyu ve kabuklanan yanıklar genelde iz bırakmıyor.Ama beyaz olanlar pigmentin zarar gördüğünü gösterir ve geçmesi oldukça zordur. Madecassol gibi bi yanık kremi sür hafifletebilir belki
peki hangi kremi önerdiöncelikle üzülme lütfen, benimde genital bölgeyle bacağın birleştiği yer var ya kasık oluyor sanırım orası yanmıştı ama kabuk kabuk olmadı bende direk koyu renk oldu. anladım hemen kızın yaktığını 1 gün geçti içim rahat etmedi cildiyeye gittim bende gösterdim lazer yanığı dedi doktor. seninki de öyle olmuş anlaşılan bana krem verdi düzenli olarak onu kullandım yanan yerin rengi açıldı sadece 1-2 tık koyu kaldı ama üstünden 1.5 sene geçti ve şu an bir şeyim yok çok şükür iz falan kalmadı. cilt zamanla yeniliyor kendini. sende hemen doktora git çünkü lazer izi kendi kendine geçmez krem kullanman lazım. dediğim gibi sakın kafana takma geçiyor ama cildiyeye gitmen şart :) geçmiş olsun :)..
bende şuan o kremi kullanıyorum ne kadar süre sonra geçiyor birde nereye şikayet etmem gerektiğini biliyo olmam lazım ben zannetmiyorumki şikayetin bir işe yaradıgını görmedim hiç bide ben kampanyalı paket aldım öyle seans seans para ödemiyorumLazer sonrasi bepanthol krem oneriyorlar ben de onu kullanmistim.. ama sen bu yanik izini lazer merkezine de sikayet et.. hem seans parasini da vermissindir simdi sen.. bana kalirsa bir sonraki seansin ucretini vermeyecegini soyle.. tabi biraz cenen kuvvetli ise
bende şuan o kremi kullanıyorum ne kadar süre sonra geçiyor birde nereye şikayet etmem gerektiğini biliyo olmam lazım ben zannetmiyorumki şikayetin bir işe yaradıgını görmedim hiç bide ben kampanyalı paket aldım öyle seans seans para ödemiyorum
bephanten kullanıyorum şuan için yanık yeri pembe ve pürüssüz canım dediğin gibi kara değil yuvarlak bi biçimde zaten yanık.ben şikayetimi belirticem tabikiUzun suruyor gecmesi.. cunku senin kastettigin bolge kararmis dedigine gore.. Yanik izi gibi pembe purussuz ise daha cabuk gecer.. Ama bephanthol degil de bephanthen kullanmani tavsiye ederim.. daha etkili oluyor.. Yagli ve kalici bir formulu var..
Sikayet etmen senin hakkin ve yararina.. Gittigin merkezin mudurune soylesen yeterli.. rahatsiz oldugunu belli et.. Paket bile olsa bir miktar seans ucretini geri iade talep et.. musteri memnuniyeti sonucta.. calisanlarinin hatalarindan, yuksek isi kullandiklarindan sikayetci oldugunu soyle.. Her merkezde kendine ozgu merhemler ve losyonlar mevcut.. bunlardan bile talep edebilir ve bu hatanin onlarin ustlenmesini isteyebilirsin.. dedigim gibi; bu senin hakkini nasil savunduguna bagli..
Ben olsam gerekli losyonlari talep ederdim.. Neden o is bilmezin hatasinin bedelini odeyesin ki??
merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerdetüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..öncelikle üzülme lütfen, benimde genital bölgeyle bacağın birleştiği yer var ya kasık oluyor sanırım orası yanmıştı ama kabuk kabuk olmadı bende direk koyu renk oldu. anladım hemen kızın yaktığını 1 gün geçti içim rahat etmedi cildiyeye gittim bende gösterdim lazer yanığı dedi doktor. seninki de öyle olmuş anlaşılan bana krem verdi düzenli olarak onu kullandım yanan yerin rengi açıldı sadece 1-2 tık koyu kaldı ama üstünden 1.5 sene geçti ve şu an bir şeyim yok çok şükür iz falan kalmadı. cilt zamanla yeniliyor kendini. sende hemen doktora git çünkü lazer izi kendi kendine geçmez krem kullanman lazım. dediğim gibi sakın kafana takma geçiyor ama cildiyeye gitmen şart :) geçmiş olsun :)..
Yaa bn işte kullandm şu an her yer pürüzsz ama ince tüyler cıkms üstte kızarklgn oldugu kremi sürdgm yerlerde ince tüyler cıkms sadece o bölgedeben her seans sonrasında bepanthol yara yanık kremi kullanıyorum tavsiye ederim ilk iki gün düzenli bi şekilde kullanın ( seans sonrası) ne olur ne olmaz
benim 6. seansın oldu alex'e gidiyorum ince tüy vs olmadı, bepantende sürüyorum sıkıntı yok :)merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerdetüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..
Eee alexandr cihazda kalın tüyler için uygun ince tüyleri çoğaltyoms coğalır diye korkuyormben her seans sonrasında bepanthol yara yanık kremi kullanıyorum tavsiye ederim ilk iki gün düzenli bi şekilde kullanın ( seans sonrası) ne olur ne olmaz
ilginç :SYaa bn işte kullandm şu an her yer pürüzsz ama ince tüyler cıkms üstte kızarklgn oldugu kremi sürdgm yerlerde ince tüyler cıkms sadece o bölgede
dediğim gibi bende öyle bi sorun olmadı 7. seansa gidecem bi süre sonra ( ne zaman çıkarsa tüyler) tabi lazer %100 bitirmiyor tüyleri o da bir gerçek :)Eee alexandr cihazda kalın tüyler için uygun ince tüyleri çoğaltyoms coğalır diye korkuyorm