• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölge lazer uygulaması- ACI

ceyar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
1.360
19
318
Ankara
Arkadaşlar 22 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hep jiletle aldım genital bölgemdeki kılları. Dolayısıyla tahmin edersiniz ki çok kalınlar

Kılların çok kalın olması lazer epilasyon sırasındaki acıyı artırır mı? Ve ne kadar acıyor?

Lütfen yardımcı olun. Bıktım artık bu kıllardan of.

Teşekkür ederim.

canim ben daha bugun yaptirdim benim tuylerimde kalin telli gercekten cok aci hissettim ama car cabuk bitiverdi yani dayandim yani acisiz bi yontem degilmis:((

cnm hiç acımıyor desem yalan olur. Ama ben daha önce ağdayla alıyordum ona göre hiç birşey.. En azından bıtecek bu dert bunu bılıyorsun,onu dusundukçe acıyı hıssetmıyorsun bile..

Bence dayanılmayacak bir acı asla ve asla değil... zaten öle olsa bır gıden bır daha gıtmezz. Hiç korkma ben bayıla bayıla gidiyorum valla.. Altı üstü 10 dk sürüyor zaten..

Birde gittiğin yer önemli tabiii... Ama bence o kadar da acımıyorr..korkma sakın rahat ol..

Senelerce ben de böyle korkudan gidememiştim, ne kadar acıyo bi bilsem de ona göre karar versem diyordum.
Yazık olmuş geçen yıllarıma.

Genital bölge korkuunç acıyo evet ama ağda sanki az mı acıyo. Hemen hemen aynı. Kesinlikle herkes yaptırmalı derim, ben 5 seans gittim bitiremedim ama şu an öyle azlar ki ağda bile problem değil artık. Son bi seans daha gitsem belki de hiç kalmayacak, yalnız 1 saat önceden emla kremle bölgeyi uyuşturmak şart. Allah kolaylık versin.

bence uyuşturmak hiç de şart değil. Bu kişinin acı eşiğine bağlı birşey sanıyorum.Ben de yıllardır jılet kullanıyorum çok yoğundu ama uyuşturucu bir krem kullanacak kadar da asla acımadı...

Konu sahıbı arkadaşım; sen önce ilk seansına git. Zaten en düşük dereceden başlıyorlar..Benim ilkim hiç acımadı,kaşınır gibi oldu yada uyuşma gibi...
Baktın olmuyor kremleri denersin..

İstanbulda anadolu yakasında önerebilceğiniz yerler varmı temizlik, güven açısından:(

ben özel göztepe hastanesinde yapıyorum canım koltuklatım bitti gibi genitalede bi kere gittim ama emla sürmüştüm 1.5 saat beklettim pek acı olmadı ama süremediğim yerler çok pis acıdı valla yerimden hopluyodum resmen kesinlikle emla kullanmanı tavsiye ederim bu arada orada kontrol seanslarını kaldırmışlar galiba bnde bi dahakine florance nightingle ya da özel acıbademe gitcem fiyatlar aynı zaten hemen hemen

ben özel göztepe hastanesinde yapıyorum canım koltuklatım bitti gibi genitalede bi kere gittim ama emla sürmüştüm 1.5 saat beklettim pek acı olmadı ama süremediğim yerler çok pis acıdı valla yerimden hopluyodum resmen kesinlikle emla kullanmanı tavsiye ederim bu arada orada kontrol seanslarını kaldırmışlar galiba bnde bi dahakine florance nightingle ya da özel acıbademe gitcem fiyatlar aynı zaten hemen hemen

fiyatı ne kadar cnm bende gitmek istiyorum:s yada ütüleme epilasyonaa.. of

ayol şeyimde çoğu yerde düşmyen kıllar var 1 kere yaptırdım kadın bana kontrol seansları yok dedi düşmesede gelip normal paralı yapılıo dedi ama oysaki bundan önceki kadında kontrol seanslarına gitmiştim hatta gittiğimde sordum paralımı acaba die yok dedi her geldiğinde para alınsa dedi ohooo dedi
ama ne yazıkki o bayan gitti yeni gelenide pek sevmedim

cihaz alex canım genital 100 koltuk altı 50
diğerleride hemen hemen aynıydı galiba hatta 10 20 lira ucuza geliodu sanırım toplam

cnm hiç acımıyor desem yalan olur. Ama ben daha önce ağdayla alıyordum ona göre hiç birşey.. En azından bıtecek bu dert bunu bılıyorsun,onu dusundukçe acıyı hıssetmıyorsun bile..

Bence dayanılmayacak bir acı asla ve asla değil... zaten öle olsa bır gıden bır daha gıtmezz. Hiç korkma ben bayıla bayıla gidiyorum valla.. Altı üstü 10 dk sürüyor zaten..

Birde gittiğin yer önemli tabiii... Ama bence o kadar da acımıyorr..korkma sakın rahat ol..

10 dakika mı sürüyor :S oramda o kadar kıl var ki birkaç saat sürer diyordum ben :60:

peki iç kısımlara yaptırıyor musunuz kızlar? kuruluk oluyor falan demişlerdi. kuruluktan kasıt nedir ve sizde böyle bir şey oldu mu?

pahalıymış :( koltuk altın gitti diyosun kaç seansta peki

5 oldu bu son ama sanırım 1 seans daha gitmeliyim ama gerçekten de çok büyük rahatlık yani hele genitall her gün jiletlerdim çok kötü olurdu bazı yeler kanardı filan şimdi lazerden sonra dökülmeyen yerleri jiletlesen bile kaymak gibi oluyo

10 dakika mı sürüyor :S oramda o kadar kıl var ki birkaç saat sürer diyordum ben :60:

peki iç kısımlara yaptırıyor musunuz kızlar? kuruluk oluyor falan demişlerdi. kuruluktan kasıt nedir ve sizde böyle bir şey oldu mu?

iç kısım derken?????
benim dudakların içe doğru kısmında biraz kıl çıkıodu ama tam iç sayılmaz oraya yaptı bşiey olmadı

xylocaine'i tavsiye ederim. Kullanımı emladan daha kolay hem daha ucuz. Ben epilasyona gitmeden yaklaşık 20-30 dk önce sıkıyorum, kuruması için 2dk bekleyip çamaşırımı giyiyorum.

kızlar bişey sorucam ya....
bnde lazer epilasyon düşünüyorum ve gental bölge ve koltuk altı için...
araştırdım ama net bilgi bulamadım...genital bölge çıplak olarakmı yapılıyor..
yani bi örtü falan örtmüyorlarmı
aksi takdirde yaptırmayı hiç düşünmüyorum...
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

normalde ortmuyorlar, yani bende ortmediler.. acikcasi orturupte isini zorlastirmakta istemedim. belki sen istersen ortebilirler.:)

Back