Genital bölge lazer ile beyazlatma

Tek seans sonrası kaç ton açılma oldu acaba , doktor bana en az üç dedi. Ama seans ücretli pahalı . Tek seans yeterli olmaz mı

Bir cesaretle gittim islemi yaptirdim iyilesti bile nerdeyse 11inde yaptirdim eli hafifmis cidden doktorun uyustu zaten bolge oyle basladik aciyo ama yani ilk gunlet ozellikle hissettim ama suan acildi tonum
Süreçten bahseder misiniz biraz , ben de yaptırdım 4. Günüm ama soyulma bile olmadı daha . Sanki hiç etkisi olmadı gibi

Süreçten bahseder misiniz biraz , ben de yaptırdım 4. Günüm ama soyulma bile olmadı daha . Sanki hiç etkisi olmadı gibi
bana da yardımcı olur musunuz ben yaptırmak istiyorum şu an açıldı mı rengi işe yaradı mı ve güncel fiyat olarak ne kadar ödediniz lütfen cevaplar mısınız

Merhaba ne kadar zamanda dökülmeler başladı ? Ben bir gün önce yaptım şuan dökülme yok

Ne kadar zamanda dökülmeler başladı acaba

Merhaba 6 gün önce bende lazer beyazlatma yaptırdım fakat genital bölgem şuan resmen yanmış gibi soyulma oldu ama beyazlama yok daha bile siyah görüntü var bacak kenarlarima kadar yaptığı heryer de çok kötü görüntü süreç nasıl ilerliyor acaba böyle kalıcak diye korkuyorum

İlk kırmızılaşıyor sonra normal ten rengine dönüşüyor.
6 gün önce yaptırdım soyulma da oldu fakat şuan siyah bir görüntü var kadını aradığımda çok erken daha diyor ben ama korkuyorum bacak kenarlarima kadar kötü bir görüntü var yaktı mı acaba beni sizin ne kadar sürede geçti ve ten rengine döndü hiç krem vs de kullandırmadi aşırı kaygı var bende şuan

Merhaba 6 gün önce yaptırdım bende fakat soyulan yerler siyah ve bacak kenarlarima kadar girmiş oralarda resmen yanmış gibi görüntü var sizin tam olarak ne zaman açılma oldu ve bu yanık görüntüsü geçti acaba çok kötüyüm hiçbir krem vs de kullanma dedi

Bn yaptırmıstım bıkac yıl once cok htırlamamakla bırlıkte soyulma olmuştu ama pek sıyahlık falan olmamıştı.. 3 haftada normale donmustu fakat beyazlatma etkısı gözle gorulur Bı fark olmadı o zaman 6 tane falanda krem vermıs tı kullanmıstım

Bende Telal doğruel yaptırdım memnun kaldım , çok da basit işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…