genital bölge koyuluğu

Instagramda bellapinky diye peeling uygulamasi reklami gördüm. Yapan bi guzellik merkezine yazdim fiyatlari cok uygundu. Hem koltuklati hem genitale 450 tl.dedi. yaptiran varmi acaba

Bunun için beyazlatıcı kremler var.
Ama gidebiliyosanız lazere gidin.
Lazer kıl köklerini yok ettiği için kararma da ciddi oranda açılıyor.

Etkisi hala devam ediyor mu acaba? Herhangi bir tan etkisi oldu mu. Bu tarz kremlerin içeriği hakkında pek olumlu şeyler söylenmiyor da

Merhabaa konuyu canlandirmak istedim.. kremlerden memnun kalan var mi. Ben anüs kararmasindan sikayetcitim genital bolgemde sorun yok. Bu kremler her yere kullaniliyor mu acaba

Merhabaa konuyu canlandirmak istedim.. kremlerden memnun kalan var mi. Ben anüs kararmasindan sikayetcitim genital bolgemde sorun yok. Bu kremler her yere kullaniliyor mu acaba
Özel bölge ve anüs kararması ben de yaşıyorum,gerçekten çözümü olan yardım etmeli bize

Kararma ve bir sürü sivilce izleri vardı bende. Lazer epilasyona gittim henüz tam olarak tamamlayamamış olmama rağmen beni mutlu edecek kadar açılma oldu ve kendime güvenim geldi. İmkanı olan lazer epilasyona gitmeli.

Hamile olunca rengi daha koyu oluyor kremler var diye duymuştum ama hiç kullanmadım.

Seans ücretini öğrenebilir miyim? Kaç ton açılma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…