Etkisi hala devam ediyor mu acaba? Herhangi bir tan etkisi oldu mu. Bu tarz kremlerin içeriği hakkında pek olumlu şeyler söylenmiyor daValla benim ki dekoyu jilet kulanıyorum ama eşim için sıkıntı olmuyodu ama bana sıkıntı oluyodu kendimi kötü hissediyorum bende bi krem sipariş ettim derma with renk acıcı her bölgeye rahatlıkla kulanıyorum 1 Ay dir ay gibi oldum resmen eşim şok valla tavsiye ederim
Özel bölge ve anüs kararması ben de yaşıyorum,gerçekten çözümü olan yardım etmeli bizeMerhabaa konuyu canlandirmak istedim.. kremlerden memnun kalan var mi. Ben anüs kararmasindan sikayetcitim genital bolgemde sorun yok. Bu kremler her yere kullaniliyor mu acaba
lazer dışında krem önerisi olan var mı lütfen
ixora'nın beyazlatıcı kremini aldım. nasıl bilmiyorum. İşe yararsa 5-6 hafta sonra yine yazarım. Bu arada marka vermek yasaksa uyarın. bilemedim :S
Canım kullandın mı ?ixora'nın beyazlatıcı kremini aldım. nasıl bilmiyorum. İşe yararsa 5-6 hafta sonra yine yazarım. Bu arada marka vermek yasaksa uyarın. bilemedim :S
Seans ücretini öğrenebilir miyim? Kaç ton açılma olduBende bu sorunlari kafama taktim uzun sure genital bolge lazer ile beyazliyor beyazlamak degilde renk tonu aciliyor.Ben gozumu karartip yaptirdim.Esra Cabuk Comert'e gittim ilk kabuk bagladi sonra acildi suan normal tenimden bir veya 2 ton koyu normal duruyor.Aslinda jilet mi agdami bu duruma getiriyo cozemedim simdi lazer epilasyona basladim birde iyice acilacagini duymustum suan ki renk tonundan memnunum boyle kalsa da olur.Ben kendim icin yaptirdim evlilik karsi cins bunlari arka plana attim ilk kendini mutlu etmelisin.Oz guvenine arti katiyosa hic bekleme yaptir derim.