• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge kaşınma lütfen yardım lütfen

sevilayla

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
70
0
16
İstanbul
arkadaşlar bunu sormaya çok utandım ama sormak en mantıklı çözümdür diye düşündüm sizde de hiç oldumu bilmiyorum ama bu genital bölgemde feci derecede bi kaşınma var kaşıntı için ilaçta içtim ama fayda etmedi bu deri yenileyici kremler işe yararmı veya neden olur bunu geçirebileceğim bişey varmı ?

selamm, geçmiş olsun öncelikle. ben de hiç olmadı ama mantar varsa kaşıntı yaparmış sanırım. eczanelerden edinebilirsin, yanlış bilgi vermek istemem ama herhangi bir yan etkileri yok diye biliyorum.

canım bendede vardı.çok kötü oluyo.mantardan kaynaklanabiliyo.tek başına kremler fayda etmedi.geçirsede tekrar geri geliyo.kaşımaktan kanlara karışıyo.kadın doğuma gittim ilaç,krem ve fitil verdi.düzenli kullandım.çok güzel geçirdi. :1:

canım bendede vardı.çok kötü oluyo.mantardan kaynaklanabiliyo.tek başına kremler fayda etmedi.geçirsede tekrar geri geliyo.kaşımaktan kanlara karışıyo.kadın doğuma gittim ilaç,krem ve fitil verdi.düzenli kullandım.çok güzel geçirdi. :1:

bekar olduğum için fitil ne yazık ki kullanamam ama hangi kremi kullandın canım sen acil lazım geçmiyo kaşıntısı ve canımı acıtmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım :(

Geçmiş olsun..konunuzu ilgili bölüme taşıdım..bilginize..

Back