• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Genital bölge kararması.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sivriburun

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
103
66
18
34
Merhaba kızlar,

Ağdadan dolayı koltuk altı ve genital bölge kararması oluştu. lazere baslamıstım jiletle ala ala koltuk altı kararmaları gozle gorulur sekılde azaldı ama genıtalde çok bir fark yok.
Tavsiyeleriniz nelerdir bu konuda krem karışım vs gibi.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar,

Ağdadan dolayı koltuk altı ve genital bölge kararması oluştu. lazere baslamıstım jiletle ala ala koltuk altı kararmaları gozle gorulur sekılde azaldı ama genıtalde çok bir fark yok.
Tavsiyeleriniz nelerdir bu konuda krem karışım vs gibi.

Şimdiden teşekkürler.
Achromin veya achroaktive krem.. Eczanelerden bulabilirsin.. Tavsiye ederim

Hayır ben kullanmadım.. Ama yaptığım araştırmalarda en çok bu iki kremden fayda görüldüğü bildirilmiş.. Bende en kısa zamanda alıp kullanmayı düşünüyorum.. Birkaç kişide bebekler için kullanılan popolin tavsiye etti.. Ama önce achromin almayı düşünüyorum..

İnternet dışında nerden alabiliriz sen eczane dedin ama ben burdaki hiçbir eczanede bulamadım o kremi

Kizlar konu açıcam da şu anda beceremedim ben çözüm buldum çok mutluyum deli gibi aylarca forumlarda gezdim eczaneden kremler aldım hicbir fayda görmedim sonunda çözüm mutfaktan çıktı :)))
Karbonat bildiğiniz 50 kuruşluk 1liralik üç beş paket karbonatla üç beş uygulamada bembeyaz oldu

Kizlar konu açıcam da şu anda beceremedim ben çözüm buldum çok mutluyum deli gibi aylarca forumlarda gezdim eczaneden kremler aldım hicbir fayda görmedim sonunda çözüm mutfaktan çıktı :)))
Karbonat bildiğiniz 50 kuruşluk 1liralik üç beş paket karbonatla üç beş uygulamada bembeyaz oldu
Merhaba ben sitede yeniyim ve benimde cok ama cok muzdarim oldugum bir konu bu kararma konusu koltuk altimda yillardir bas edemedigim kararmalarim var ne yaparsam yapayim gecmedi, siz karbonati nasil kullandiniz?? Tskler

Merhaba ben sitede yeniyim ve benimde cok ama cok muzdarim oldugum bir konu bu kararma konusu koltuk altimda yillardir bas edemedigim kararmalarim var ne yaparsam yapayim gecmedi, siz karbonati nasil kullandiniz?? Tskler
Canım banyoda kabak lifini ıslattım üstüne bolca karbonat döktüm 5dakika kadar bu lifle cildimi ovdum.sonra duşumu aldım çıkınca biraz bepanten krem sürdüm çünkü hafif tahriş oluşuyor sürtmeden dolayı.on gündür falan yapıyorum bembeyaz tertemiz oldu.dizlerimdede uyguladım.

Dene bakalım inşallah faydasını görürsün.ilk seferde pek bisey belli olmuyor pes etme 3.uygulamadan sonra falan farkı görürsün.lifin sert olmasından hafif kizariklik oluyor o kızariklik geçince renk açilmasıni şaşirarak görüyorsun.mesela ertesi gün gibi.ama dedigim gibi bir iki kez yapip pes etme

Canım banyoda kabak lifini ıslattım üstüne bolca karbonat döktüm 5dakika kadar bu lifle cildimi ovdum.sonra duşumu aldım çıkınca biraz bepanten krem sürdüm çünkü hafif tahriş oluşuyor sürtmeden dolayı.on gündür falan yapıyorum bembeyaz tertemiz oldu.dizlerimdede uyguladım.
Kesinlikle deneyecegim, tskler

tavsiyeni denicem.. teşekkürler

Back