• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge kalın kıllar sorunsalı

hulyakprn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
3
0
6
İstanbul
Sırf bu konu hakkında bilgilenmek için üye oldum.
genital bölgemde çok küçük yaşta jilet ve tüy dökücü krem kullandım. Şuan her yere yayılmış ve çok kalınlar. Babannem bana külle almamı söyledi. O kadar kalın ki tek tek almama rağmen kökleri kanadı. Hürrem yağı alayım dedim ama onu kullanmam için kökten almam gerekiyor. Alamadığım içinde kafamda deli sorular :52: Başkasına yaptırmak istemiyorum kendim yapabileceğim kökten olmasa da en azından inceltici bir yöntem söyleyin yemin ederim bıktım usandım artık.

Son düzenleme:
ahh ahhh hepimiz bu konuda dert yanıyoruz malesef...ben de kuaföre falan gitmem kesinlikle..

genital bölgemde çok küçük yaşta jilet ve tüy dökücü krem kullandım. Şuan her yere yayılmış ve çok kalınlar. Babannem bana külle almamı söyledi. O kadar kalın ki tek tek almama rağmen kökleri kanadı. Hürrem yağı alayım dedim ama onu kullanmam için kökten almam gerekiyor. Alamadığım içinde kafamda deli sorular :52: Başkasına yaptırmak istemiyorum kendim yapabileceğim kökten olmasa da en azından inceltici bir yöntem söyleyin yemin ederim bıktım usandım artık.

Bir de eldivenle almayı dene hem temiz hem de pek acıtmıyor :6:

bende de aynı durum vardı bu yaşıma kadar hep jiletle alıyordum ama nişanlandıktan sonra baktım olacak gibi değil kendim mümkün dğil alamadım kılların kökleri o kadar güçlüki ağdayı acıya rağmen çekiyordum gelmiyordu. bende eczaneden uyuşturucu bir krem alıp kuaförde aldırmıştım ilk. bir kaç kere kuaförde aldırdıktan sonra şimdi kendimde alabiliyorum ama ilk başta bir çok yöntem denedim kendim alamadım

bende de aynı durum vardı bu yaşıma kadar hep jiletle alıyordum ama nişanlandıktan sonra baktım olacak gibi değil kendim mümkün dğil alamadım kılların kökleri o kadar güçlüki ağdayı acıya rağmen çekiyordum gelmiyordu. bende eczaneden uyuşturucu bir krem alıp kuaförde aldırmıştım ilk. bir kaç kere kuaförde aldırdıktan sonra şimdi kendimde alabiliyorum ama ilk başta bir çok yöntem denedim kendim alamadım

Emla denen kremi eczaneler herkese vermiyormuymuş diye duydum istesem direk alabilirmiyim yoksa reçete ile mi satılır?

Kül ile almayı bende duymuştum. Eskiden kulak delinirkende kül ile ovulurmuş acımasın diye. Geleneksel bir yöntem. Kıllarda nasıl uygulanıyor bilmiyorum ama. Biraz detaylı anlatsanız?

en iyisi eczaneden uyuşturucu krem alıp, kuaför ağda yaptırmak. hem acısız hem de kısa sürede bitiyormuş.
evde kendin eldivenle de deneyebilirsin.

Back