• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölge için tavsiyeleriniz ?

safiyesercan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
1.703
73
113
34
merhaba kızlar genital bölgenizdeki tüyleri nasıl alıyorsunuz?..bu yaşıma kadar jiletle aldım ve kurtulmak istiyorum evde kendim yapabileceğim kesin bir çözüm bulmak istiyorum. ve hiç ağda kullanmadım nasıl yapabileceğim hakkında bir fikrim yok :26: neler tavsiye ediyorsunuz?

Son düzenleme:
ben sir ağda yapıyorum kendim .. 20 günde bir yapıyorum alıştırdım kendimi .. henüz uzamadan alıyorum . kartuşlu ağda kullanıyorum . alt taraflarınada spatulayla yapıyorum .. on dakikada mis oluyor valla . eskiden jilet yapıyordum artık jilete veda ettim böle kolay oluyor . ağda için ağda makinaları var ısıtıcıları onuda aldım . paratik geliyor bana ağdacıya gitmiyorum ...ama batıklardan şikayetçiyim ..

merhaba kızlar genital bölgenizdeki tüyleri nasıl alıyorsunuz?..bu yaşıma kadar jiletle aldım ve kurtulmak istiyorum evde kendim yapabileceğim kesin bir çözüm bulmak istiyorum. ve hiç ağda kullanmadım nasıl yapabileceğim hakkında bir fikrim yok :26: neler tavsiye ediyorsunuz?

canım ben el ağdası yapıyordum ama sir ağda deneyeyim dedim genital bölge çok zor oldu benim için bir de iki kere üst üste yapıştırmak sıkıntı oluyor hepsini bir kerede alamayınca tahriş oluyor morluk oluyor
o yüzden ben el ağdasını öneriyorum

canım ben el ağdası yapıyordum ama sir ağda deneyeyim dedim genital bölge çok zor oldu benim için bir de iki kere üst üste yapıştırmak sıkıntı oluyor hepsini bir kerede alamayınca tahriş oluyor morluk oluyor
o yüzden ben el ağdasını öneriyorum

canım kullandığın bir marka varsa önerir misin ?

canım kullandığın bir marka varsa önerir misin ?

Çam sakızı kullanıyorum canım el ağdası olarak yıllardır
$image.jpg
Sir ağdadan ise öneri yapamam çünkü kıyaslamadım hiç bir kere aldım hep onu kullandım iyi mi kötü mü bilmiyorum vivetin sir ağdasıydı kartuş şeklinde olan
$image.jpg

Back