genital bölge için hangi ağda?

aniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
218
1
66
Nevşehir
hanımlar ben ömrümde ilk kez ağda yapcam ve bunu genital bölgeme düşünüyorum:26:
o bölgede hangisi daha pratik ve daha kolay.hangi marka kullanıyorsunuz..........
şimdiden teşekkürler

hanımlar ben ömrümde ilk kez ağda yapcam ve bunu genital bölgeme düşünüyorum:26:
o bölgede hangisi daha pratik ve daha kolay.hangi marka kullanıyorsunuz..........
şimdiden teşekkürler

canım ilk defa yapacan için genital bölge zor olur en iyisi sen kuaföre aldır sonra sen alışır yaparsın ama yok uatnırım dersen bence agda bantlarını küçük küçük kes yap derim

şimdiden teşekkürler

canım ben normal ağda kullanıyorum ve bir güzellik salonunda yaptırıyorum...

eşim kuaförde aldırmamı istemiyo bende ben zaten senin için yaptırmak istiyorum hayatım diyorum..yani bilemiyorum eşimin gönlünü edersem olur yoksa sürpriz mi yapsam ki ona
bide hanımlar kaç dakika sürüyo kaç defada çekiyo:44:

10-15 dakikada bitiyor canım..
benim de bir arkadaşımın eşi kuaföre gitmesini istemiyor,o da evde yaptım deyip kuaföre gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…