Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar ben ömrümde ilk kez ağda yapcam ve bunu genital bölgeme düşünüyorum:26: o bölgede hangisi daha pratik ve daha kolay.hangi marka kullanıyorsunuz.......... şimdiden teşekkürler
hanımlar ben ömrümde ilk kez ağda yapcam ve bunu genital bölgeme düşünüyorum:26: o bölgede hangisi daha pratik ve daha kolay.hangi marka kullanıyorsunuz.......... şimdiden teşekkürler
canım ilk defa yapacan için genital bölge zor olur en iyisi sen kuaföre aldır sonra sen alışır yaparsın ama yok uatnırım dersen bence agda bantlarını küçük küçük kes yap derim
eşim kuaförde aldırmamı istemiyo bende ben zaten senin için yaptırmak istiyorum hayatım diyorum..yani bilemiyorum eşimin gönlünü edersem olur yoksa sürpriz mi yapsam ki ona bide hanımlar kaç dakika sürüyo kaç defada çekiyo:44:
eşim kuaförde aldırmamı istemiyo bende ben zaten senin için yaptırmak istiyorum hayatım diyorum..yani bilemiyorum eşimin gönlünü edersem olur yoksa sürpriz mi yapsam ki ona bide hanımlar kaç dakika sürüyo kaç defada çekiyo:44: