Lazer Epilasyon Genital bölge için diod lazer mi alex mi tavsiye edersiniz?

Ben alex ile yaptırdığımda genital bölge dedim ve ön arka heryerini yapıyorlar.. yani tam rahatça bikini giyebilcek hale geliyorsun :teytey: bence sende alex e geç, tavsiye ederim..

selamlar bu sitede yeniyim ama ne kadar geç kaldığımı yeni farkediyorum.lazer yaptırmayı düşünüyordumda bu kadar ayrıntısı olduğunu hiç ama hiç bilmiyordum. ama ben komple vücut düşünüyorum çünkü göbeğimden tut belime kadar nerede ararsan tüy var çoğu tüycük dencek kadar zayıf olsa da bikini giyemiyorum yıllardr utandığımdan

genitale diode lazer yaptıran arkadaşlar, kaç gün sonra döküldü kıllar, ilk seansı yaptıralı 4 gün oldu hala bi gelişme yok, koltuk altına da yaptırdım, merakla bekliorum, acaba genitale alex le yaptrmak daha mı ii olurdu ki :S

bu alex dediğiniz alexandrite mi? ben 3 seans ona gittim üflemeli olan ama 3 ay ara verdim eski haline döndü tabi jilette kullandım amannnn artık uğraşmak istemiyorum bir çare bulamıycaz galiba biz bu işe.hangi yolu denediysek olmadı yawww

tüycüklere lazer yapılamıyo canım belki iğneli sana daha uygun olur lazer ince kıllarda bile başarısız sen bi de tüycük demişsin ama önce bi doktora görün gideceğin merkezde doktor olsun o kıllarını lazerin görüp göremeyeceğini söyler bi de ince tüylerde alexandrite lazer ters tepki yapıp çoğalmalarına bile sebep oluyo dikkatli olmak gerek ince kıllara sakın alex ile yaptırma

sadece can yakmaması için acısız diyot tavsiye ediyorum bu ütüleme epilasyon teknolojisi cihazlarından herhangi biri olur.

ben alex ile yaptıryorum genitali.daha sadece 1 seans gittim.üstünden 1 ay geçti çıkmadı bekliyorum.koltuk altıma 4 seans gittim memnunum çok azaldı.sanırım 5 seansta biticek.süper bişey bence bu cihaz

ya kızlar kılların sımsıyah mı olması gerekıyor bana olmaz dedı bugun kadın cok morelım bozuldu arada kahveler var sadece.. alex istiyorum

sevgilimin ısrarları sonucu yaptırdığım genital kol ve koltulaltı diod lazerden çok memnunum. iki seans yaptırdm ama o kadar güzel oldu ki anlatamam. kendiime hayranım yani :)

ya kızlar kılların sımsıyah mı olması gerekıyor bana olmaz dedı bugun kadın cok morelım bozuldu arada kahveler var sadece.. alex istiyorum

alexandrite için siyah lazım o bayan o cihaz için olmaz demiştir ama tüy rengine uygun başka cihazlarda var onları araştır istersen
bazıları vücut için o cihaz görsün diye bir müddet jiletleyip kalınlaştırıyorlar o şekilde yaptırıyorlar ama vardır bi yolu diod ile nd-yag'ı da sor tenine uygunsa yaparlar

arkadaşlar çarşamba diod lazere gidicem genital için 70 tl fiyat söyledi sizce nasıl? birde genital bölgenin lazer esnasında temiz olması lazımmış kılları alıp öyle gitmek gerekiyomuş doğrumudur?:44:

Merhaba arkadaşlar.. Ben de 2 buçuk ay önce bir polikinlikte diode lazer yaptırdım. ilk seansımdan 15 gün sonra dökülmeler başladı ve çok güzel döküldü fakat 2. seansa gelene kadar çoğu geri çıktı ve sordum bana dökülmelerin %10 u kalıcı olur dediler ..tüm vücut 500 tl verdim tek seansta. 2. seansa da girdim şimdi.. fakat çok kararsız kaldım devam etmeye.. sizce bu normal mi lütfen diode kullananlar yardımcı olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…