Lazer Epilasyon Genital bölge için diod lazer mi alex mi tavsiye edersiniz?

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Ipl ile başlayan epilasyon macerama diod lazer yada alexle devam etmeyi düşünüyorum...
Nette araştırdım diod un daha yeni bir cihaz olduğu daha derin atışlar yaptığı yazıyordu,
Deneyenlerden bilgi almanın daha faydalı olacağını düşünüyorum, sizce hangisi?

diyot lazere genitale dayanamassın cnm aşırı acıtıyorrrrrrr..ben bacagıma diyotla yaptırdım öldüm resmen genitale hayatta diyot yaptıramam..alex le yaptıryorum şimdilik memnunum baya inceldiler ama bitmediler:)4 seansım oldu:)

diod ben bir seans yaptırdım bütün bacak ev k.altına.genitale de yaptırıcaktım ama üst ksıımda çok az bir yere yaptırdım daha yaptıramadım gerçekten çok acıtıyor.etkisini dersen gerçekten çok etkli.2 ayı geçtş k.altımda haal bişe yok

diod bacagıma bile dayanamadım onasıl bir acıdır yaaa alex sorun yaşamıyorum valla

bende aynı şeyi dicektm arkdaşa diot acayip acıtyooo ....ben diotyu koltukaltı ve bacaklarıma yaptıryorum ama bacakalrım hiç acımazken koltuk altımda valla kendmden geçiorum :S genateli dediler bi ara alex seanslarım bitnce dedim bayıltın öle yapın yapıcaksınız ...herkesin acı yerleri farklı galiba ....
bu arada nem arkadşım ben alex le yaptırıdm genetali alt tarafların tamamyle bitmiceği ama üstün bitmesi gerektiği söylendi bana bilgin olsun incelme oluyo ama tambi bitş ııı

cnmm ben razıyım bitmesin ama incecik olsunlar:)hanii kedi tüyü gibiler şimdiii iki üç seasn daha gitcem ondan sonra bırakcam..şimdi bile memnunum yine çıkıuyorlar ama incecikler rahatsız etmiyorlar:)bu halini görmem bile mucize benim için:)ama tamamen bitcek diye gidenler sonunda hüsran yaşayabilirler:)

evett kedi tüyü gibi oluşu süper :) bencede bırak ben en son tabi tüyler azalınca en yuksekte yaptılar alexi vwe çok fena olduuu sana tavsyem yuksek yapıcaz derlerse sakın kabul etme bende koca koca yanıklar oldu zor geçtiler :S:S

cnm ben herseferinde malesef yanıyorum):esmerimmmmm malesef:)ama krem sürünce geçiyorrrrrr inan lekeler kalsın umrumda deil yetrki kıllardan kurtulayımkaydirigubbakcemile3annem pskopatlaştın diyor yanıgı gösterdim inanamadı niye eziyet çekiyorsun diyorkaydirigubbakcemile3

aaaa tek değilmişim :) bu arada bende esmerim cnm ama artık kese ata tta beyazladım valla delikafadulden .... hehe tabi insan tuyun azaldını gördükçe hoşuna gidio izmiz takmıoda ne bilim valla :ecrin_bebek:

ama cnm az kalmış zaten yazın sonu biter seninde bepanhtene sürüyosundur heralde bana onu sür diolardı :)

cnm bepanten çok işe yaramıyor benimmmki biras agır yanık grubuna giriyor diye madecassol verdi doktor:)3 gün sürüyorum günde 5-6 kes geçiyor:)bepanteni ise iki hafta kullanırsam geçiyordu..:)amannn temiz temiz gezeyim yanık izi hiç gelio vallakaydirigubbakcemile3

aaa desene ben onun için 15 gun boyunca o görüntüyü çektm o görüntüyü :) ben tabi doktora gitmediğim için kendi aklımca geçirmeye çalıştım canım :ecrin_bebek: hemde yanımda olan bi krem varken

aa cnm o kremden varsa keisn onu kulan 15 gün çekme bepanten daha hafif kalıyor..3 gün , günde 4-5 kez sür geçiyor ugraşmana degmez diyer kremle:)

arkadaşlar kesinlikle diod alkisalkisalkis. evet acıtıyor ama emle krem sürüyorum acı hissetmiyorum. 5 seansta bitecek dendi ki öyle de görünüyor.zaten zamanla tüyler zayıfladığı için çok da acı olmayacak.ıpg ve alxandre sadece inceltiyor.klava:

cnm valal diyota genitalde dayandıysan bıravooo sana valla:)bikiniye yaptırabilirim bi nevi dayanırım o acıya ama dudaklar ve alt tarafta hayatta yaptıramam eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

kızlar ya çok mu acıyo acısı nasıl bi acıya benziyo yanık gibi falanmı,niyetim var ama canıma kıyamıyorum

hafif bir ısı ile birlikte elektrik çarpması yada lastik çarpması gibi bir acısı var. ilk seansta çok zorlandım ama dediğim gibi seansa gitmeden 45 dk önce emla merhem sürüp öyle gittim acı yok denecek kadar az oldu böylece bayanssulusmile

Bence alexandrite genital bölgede daha iyi.. ben onu yaptırıyorum.. ama yinede acısına dayanamıyorum ve hatta bana soğutmalı olan cihazı kullanıyorlar :bbo: :1rolleyes:

kızlar diodla ben de yaptırdım cumartesi günü
acısı cidden bahsettiğiniz kadar var,
Birde bişey sorucam utanarak,
genital bölge neresidir?
sadece üst kısmı yaptı, iç kısımlar ve arka bölge dahil olmaz dedi, şaşırdım
sanırım alexle devam edicem en azından onda her tarafı yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…