Genital bölge dış dudakta şişlik ve acıma !!

kakaomama

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
13
1
286
İstanbul
Kizlar merhaba
konuyla ilgili problem yasayan ve bunu krem vs ilacla tedavi ettiyseniz bana yardimci olun.
doktora gidin cevabini kabul etmiyorum :) o en son kurtuluş

İlk olarak aklıma mantar geldi

Sirkeli suyla vajinal duş Öner'im

Kizlar merhaba
konuyla ilgili problem yasayan ve bunu krem vs ilacla tedavi ettiyseniz bana yardimci olun.
doktora gidin cevabini kabul etmiyorum :) o en son kurtuluş

bazen dar camasir giyenlerde oluyor, bacakla genital bolgenin birlestigi yerde oyle bir sislik mi?
emin degilim ama baticon veriyorlar galiba ama lutfen doktorunuz soylemeden kullanmayin ve ikide bir elinizi surmeyin sis olan bolgeye.

Ilaç tavsiyesi istemen çok riskli adı üstünde hem özel bölge Burda bizim verdiğimiz akılla hareket etme canım belki sebebi farklıdır kullanacağın herhangi bir şey daha fazla zarar verir

Minnacık başlamıştı bir anda bir gün içinde portakal gibi şişti. Göremediğim kısmı ise daha cokmuş. Öncesinde kafama göre krem sürdüm hadi sön patla derken, arka koltukta köpek pozisyonunda hastaneye gittim. Ne kadar erken gidersen o kadar iyi. Bartholin enfeksiyon ter bezlerinin tıkanması kıl kökünde bişey mantar her şey olabilir. Büyümeden yayılmadan git ki ameliyat olma sonra benim gibi

Minnacık başlamıştı bir anda bir gün içinde portakal gibi şişti. Göremediğim kısmı ise daha cokmuş. Öncesinde kafama göre krem sürdüm hadi sön patla derken, arka koltukta köpek pozisyonunda hastaneye gittim. Ne kadar erken gidersen o kadar iyi. Bartholin enfeksiyon ter bezlerinin tıkanması kıl kökünde bişey mantar her şey olabilir. Büyümeden yayılmadan git ki ameliyat olma sonra benim gibi
:KK14: Offfffffffff yaaaaa agliycam

Back