Yani kanama olmuştu .
Hatta ben de kızlık zarı yırtıldi sanmıştım ama ilişkiye girince normal kanama da oldu . Demek ki o zaman zedelendigi için kanamisti
Eve gelince kanı gördün ya adet görmüş olmayasin
tam cevap yazıcam bi gülme geliyo
doktor doktor gezmişsin hepsi incelemiş kontrol etmiş temiz demiş inanmıyosun da bizim burda ne dediğimize mi inanacaksın.
hem bu kadar sakınma çöp batar...
o zaman saçmalamayı kes sıkıntı yok sakin ol.herşey yerli yerindeBelki bilgilerinizi gözüme sokuyorum da kendime terapi yapıp sacmalamayi kes dedirtme ye çalışıyorumdur, !?
Merhaba arkadaşlar. Otobüste ayaktaydim engelli bölümünde kemer bağlanan demirleri var ani fren yapinca genital bolgeme geldi ve akşam eve geldiğimde iç çamaşırimda kan vardi:/ çok korktum anneme söyledim o da korktu.ve peceteyle sildikce az az geliyordu.3.gün de sanki ilk adet olunur ya farkeder sin onun gibi gelmişti.psikolojim bozuldu.int.okumaktan.kizlik zar nerde diye araştırıyorum .vajinama bile bu olayla birlikte ilk defa bakar oldum.kizlik zari kimi içerde diyo kimin vajina agzinda ki et diyor .korkum şu kan nerden gelmiştir.ya benden ilk gece kan gelmezse korkusu basladi://
Ben çocukken katlanan sandalyeden topuğumun üstüne düşmüştüm. Benim de kanamıştı ve çok korkmuştum. Çocuk olduğum için uzun süre çok korktum doğumdan ve ilişkiden. Hep içimde korku vardı acaba o zaman bozuldu mu diye ama bozulmamış. Eşime evlenmeden önce anlatmıştım o da bana güvendiğini söylemişti çok şükür ki ilk gece olmasa da sonradan kan geldi. Üzülme yani bir şey olmamıştır
O ne kızBenim de aklıma bir haftadır sağda solda paylaşılıp duran şu fotoğraf çekiminde demirin üstüne kuku üstü düşen uzak doğulu gelin videosu geliyor
Pantolonunuz da yirtilmadiysa rahat olun artık. Herkes birşey yoktur diyor inanmiyorsunuz. Hem hemen hepimiz çocukken böyle kazalar atlatmisizdir.Belki bilgilerinizi gözüme sokuyorum da kendime terapi yapıp sacmalamayi kes dedirtme ye çalışıyorumdur, !?
O ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?