Genital bolge carpma

tam cevap yazıcam bi gülme geliyo
doktor doktor gezmişsin hepsi incelemiş kontrol etmiş temiz demiş inanmıyosun da bizim burda ne dediğimize mi inanacaksın.
hem bu kadar sakınma çöp batar...

tam cevap yazıcam bi gülme geliyo
doktor doktor gezmişsin hepsi incelemiş kontrol etmiş temiz demiş inanmıyosun da bizim burda ne dediğimize mi inanacaksın.
hem bu kadar sakınma çöp batar...

Belki bilgilerinizi gözüme sokuyorum da kendime terapi yapıp sacmalamayi kes dedirtme ye çalışıyorumdur, !?

Ya Allah aşkına 3 dr a gitmiş dr nasıl hemen bilicek gibide birşey demiş pess sen bu kafayı nerde böyle tertemiz yaptın bakim çaprmaylamı oldu

Ben çocukken katlanan sandalyeden topuğumun üstüne düşmüştüm. Benim de kanamıştı ve çok korkmuştum. Çocuk olduğum için uzun süre çok korktum doğumdan ve ilişkiden. Hep içimde korku vardı acaba o zaman bozuldu mu diye ama bozulmamış. Eşime evlenmeden önce anlatmıştım o da bana güvendiğini söylemişti çok şükür ki ilk gece olmasa da sonradan kan geldi. Üzülme yani bir şey olmamıştır

Allah razı olsun.

Belki bilgilerinizi gözüme sokuyorum da kendime terapi yapıp sacmalamayi kes dedirtme ye çalışıyorumdur, !?
Pantolonunuz da yirtilmadiysa rahat olun artık. Herkes birşey yoktur diyor inanmiyorsunuz. Hem hemen hepimiz çocukken böyle kazalar atlatmisizdir.

Ya nasıl anlatsam Japonya mı ne çekik bir damatla gelin var kız gelinlik ve çorapla bildiğimiz demirlerin üstünde yürüyor gelin. Derken dengesini kaybediyor bacakları açık vaziyette demire düşüyor gitti kuku ay bulamadım videosunu bulsam mesaj atardım sana

Bir kez anaokulda dustum, sandalyeye carptim kukumu, kanadi. Bir kez de bisiklet demirine carptim kanadi.
Evlenince kanamam olmadi. Esnek miydi yirtilmis miydi bilmem, ama umrumda degildi. Ben kendimi bildikten sonra neden cekineyim?
Kana susamis bi okuzle evlenmedikten sonra problem olmaz.

Basima boyle birsey gelmis olsa kizligimi mi kaybettim kaygisindan cok yumurtaliklarimda ya da rahmimde bir problem mi oldu hasar mi aldi da kanadi diye takinti ederdim ki cok takintili bir kizimdir. Soyledigin sekilde bekaretin bozulmus olmasi ihtimalinin varligindan bile soz etmiyorum. İnsallah gittigin doktorlar bekarete baktiktan sonra rahim ici ve yumurtaliklarinizi da kontrol etmislerdir, etmedilerse siz onu dusunun bence ureme organlarinizin hasar almis olmasi kizlik zarinizdan cok daha onemli bir konudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…