Genital bolge carpma

Cvparayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
26
2
36
Merhaba arkadaşlar. Otobüste ayaktaydim engelli bölümünde kemer bağlanan demirleri var ani fren yapinca genital bolgeme geldi ve akşam eve geldiğimde iç çamaşırimda kan vardi:/ çok korktum anneme söyledim o da korktu.ve peceteyle sildikce az az geliyordu.3.gün de sanki ilk adet olunur ya farkeder sin onun gibi gelmişti.psikolojim bozuldu.int.okumaktan.kizlik zar nerde diye araştırıyorum .vajinama bile bu olayla birlikte ilk defa bakar oldum.kizlik zari kimi içerde diyo kimin vajina agzinda ki et diyor .korkum şu kan nerden gelmiştir.ya benden ilk gece kan gelmezse korkusu basladi://

bu şekilde bekaretine zarar gelmesi imkansız. doku zedelenmiştir. yere düşünce nasıl elimiz kanıyor aynı şekilde genital bölgede de kanama olabilir değil mi?

bu meseleye kafayı takmayın. hayattı tek derdiniz de bu olmasın.

Oy oy bazı kızlarımız neden özel bölgesiyle ilgilenmez bir yaşa kadar merak etmez tiksinir ki ben de bunu anlamam :) zara zeval gelince ya da gelir gibi olunca bu organın önemini birden anlarlar filan :)
Not: Dün üye olmuşsun tek mesajın bu konu fake olsa bile eleştirimi yapmış oldum hehe :)

yok yok bişey olmamıştır. o o şekilde bozulsa, kimse de o zar kalmazdı. çocukluk çağında düşmeyen, çarpmayan var mıdır acaba??
kafanı böyle şeylerle kurcalama. senin bakmakla anlayabileceğini de sanmam.

Düşünce falan hiç elin dizin kanamadı mı?Çarpınca ondan olmuştur böyle carpmayla zar falan gitmez sakin ol.
Ayrıca ilk gece kan gelmezse ne demek yahu?Gelmeyebilir gelmezse gelmesin zaten.Dert edecek şey mi bulamadın allahaşkına

O öyle hemen çarpmayla bozulmaz canım inşallah bişey yoktur kadın doğumcuya git onlar bakınca anlıyorlar.

Şöyle anlatayım otobüste engellilerin arabalarının konulduğu yer var bazende bebek arabaları konulur oraya.ben orda ayaktaydim.elimde askidaydi.orda kemer bağlanan yer varmış bnde bu olaydan sonra dikkat ettim.alttan yukarı doğru uzun bu demir ama başı kemeri bağlamak yeri var.ani fren yapinca benim genital bolgeme denk geldi.aklıma bile gelmezdi ogun işyerinde lavaboya gitmedim hiç aksam evde fark ettim:/

bişey yoktur gerçekten merak etme.

Kaç gündür bunu düşüneceğine bir kadın doğumcuya gidebilirsin? Annenizde birşey olmadığına eminki tutup sizi götürmemiş doktora. O halde sıkıntı yapmayın. Ayrıca ; ilk gece kan gelmezse nolcak ? Gelmediyse gelmedi bir hoşsunuz ya..

Allah aşkına zaten psikolojim bozuldu bide gereksiz muhabbet yapmayın. Dün açtım sitedekileri okuyordum sürekli dünde üye oldum ve nasıl kullanılacağını tam bilmiyorum konu yeni acabildim.duzgun cevap verir senin sevinirim.ben takıntılı biriyim.ve önemsediğim birsey

Orta okulda bende bisikletle yokus asagi giderken o hizla elektirik diregine carpmistim bende de dedigin sekilde kanama oldu.
Zarla alakali degildir o kanama.
Yine de icin rahat etmiyecekse kadin dogum uzmanina gorunebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…