Yaw he he
Şöyle anlatayım otobüste engellilerin arabalarının konulduğu yer var bazende bebek arabaları konulur oraya.ben orda ayaktaydim.elimde askidaydi.orda kemer bağlanan yer varmış bnde bu olaydan sonra dikkat ettim.alttan yukarı doğru uzun bu demir ama başı kemeri bağlamak yeri var.ani fren yapinca benim genital bolgeme denk geldi.aklıma bile gelmezdi ogun işyerinde lavaboya gitmedim hiç aksam evde fark ettim:/
Kaç gündür bunu düşüneceğine bir kadın doğumcuya gidebilirsin? Annenizde birşey olmadığına eminki tutup sizi götürmemiş doktora. O halde sıkıntı yapmayın. Ayrıca ; ilk gece kan gelmezse nolcak ? Gelmediyse gelmedi bir hoşsunuz ya..Şöyle anlatayım otobüste engellilerin arabalarının konulduğu yer var bazende bebek arabaları konulur oraya.ben orda ayaktaydim.elimde askidaydi.orda kemer bağlanan yer varmış bnde bu olaydan sonra dikkat ettim.alttan yukarı doğru uzun bu demir ama başı kemeri bağlamak yeri var.ani fren yapinca benim genital bolgeme denk geldi.aklıma bile gelmezdi ogun işyerinde lavaboya gitmedim hiç aksam evde fark ettim:/
Allah aşkına zaten psikolojim bozuldu bide gereksiz muhabbet yapmayın. Dün açtım sitedekileri okuyordum sürekli dünde üye oldum ve nasıl kullanılacağını tam bilmiyorum konu yeni acabildim.duzgun cevap verir senin sevinirim.ben takıntılı biriyim.ve önemsediğim birsey[/QUOTE
Şahsen ben doktora gitmem gereken önemli bir şey varsa sabahı zor ederdim demek ki cokta paikolojin bozulmamıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?