yok hayır yani o bölgeye bi şey olmadı nişanlıyımAktif cinsel hayatınız var mı?
Daha önce cinsel birlikteliğiniz olmadıysa (sürtünme yoluda dahil) kist olabilir, yumurtlama döneminizde olabilirsiniz.yok hayır yani o bölgeye bi şey olmadı nişanlıyım
Üstten derkençok stres oldum korktum yani birlikteliğim oldu ama daha 2 ay önce o da zaten üstten bi şekilde alakası olduğunu düşünmüyorum
O zaman o yüzden geliyor olabilir.uygulamada şuan doğurganlık aralığı yumurtlamaya 4 Nisan diyor
yani çamaşır vardı değmediÜstten derken
ilk defa yaşıyorum çok şaşırdımO zaman o yüzden geliyor olabilir.
Bazen benim yumurtlama haftamda lekelenme oluyor. Burada gördüğüm kadarıyla birçok kişide de meydana geliyormuş. Siz yine de kadın doğuma bir görünün. Belki kistiniz vardır.ilk defa yaşıyorum çok şaşırdım
Bir ara bende de olmuştu ara kanama gibi sadece tuvalete gittiğimde akıntı şeklinde peçeteye geliyordumerhabalar yardımcı olur musunuz ?
adet günüme daha 2 hafta var ama genital bölgemde küçük tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde gelen kanlı şeffaf bi akıntı var anlamadım ne olduğunu 2 gündür devam ediyor bazen kahverengi oluyor bazen kanlı oluyor neden olabilir daha bekarım.
çok teşekkür ederim benim de öyle ya stresli dönemden geçiyorumBir ara bende de olmuştu ara kanama gibi sadece tuvalete gittiğimde akıntı şeklinde peçeteye geliyorduçok stresli bir dönemden geçiyordum, o dönemi biraz atlattım normale dönmüştüm, bir sene sonra yine aynı şekilde üzüldüğüm olay olmuştu aynısını yaşamıştım ya stres ya da yara, yumurtlama falan her şey olabilir, geçmiş olsun
Geçmiş olsun, stres her sağlığı tehdit ediyor maalesefçok teşekkür ederim benim de öyle ya stresli dönemden geçiyorum
teşekkür ederim maalesefGeçmiş olsun, stres her sağlığı tehdit ediyor maalesef
Ben de benzer bir sey yasadim 2 hafta once. kucuk tuvaletten sonra peceteye pembelik geliyordu. Benim idrar yolundan geliyordu. Hemen dr a gttim ultrasona grdim idrar tahlili yapildi. Bobrekte kucuk taslarim oldugunu ve muhtemlen onlari dusurdugumu soyledi dr. Hic agri da hissetmemistm yalnizca pembemsi kan vardi. Taslar cok kucuk oldugu icin agri olmamasinin normal oldugunu, bol su icmem gerektigini soyledi. Baska bir sorun gorulmedi. Yaklasik bir hafta kadar surdu bu durum sonra gecti. Kanin genital bolgeden geldigine eminseniz anlattigim durumla alakasi yoktur tabi..merhabalar yardımcı olur musunuz ?
adet günüme daha 2 hafta var ama genital bölgemde küçük tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde gelen kanlı şeffaf bi akıntı var anlamadım ne olduğunu 2 gündür devam ediyor bazen kahverengi oluyor bazen kanlı oluyor neden olabilir daha bekarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?