Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar genital bölgeye ağda yapılırken çektiğim acıyı ne azaltır?yardım edin lütfen![]()
Eczanede harici anestezi yani uyuşturmaya yarayan kremler var. Emla isimli krem sürdüğünüz bölgeyi hissetmemenize yardimci olur. Ben kullandığımda hic hissetmiyordum acıyı. Ama fiyat olarak pahalı, 95 tl civarında.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
jack daniels
o bölgeyi uyuşturan merhemler var diye biliyorum ama isim falan araştırman lazım. bir de bebek pudrasını duydum ama kullanmadım hiç :26:
zamanla alışıyorsun arkadaşım, hiç merak etme:)
ben de her gidişimde gerilirim ama sonrasında büyük rahatlık oluyor. ben tüyleri azaltmak için bioder forte kullanıyorum. azalttığını ve geç çıkardığını söyleyebilirim. acıyı azaltmak için de tüylerin tam çıkış yönünden dikkatlice alan bir kuaförüm vardı . özellikle üçgen bölgede çok az acı hissediyordum. gittiğin kuaförü bu yönde yönlendirebilirsin belki
ben hem iğneli hem de lasere gidiyorum.genital için sadece laser yaptırdım.
öyle dayanılmayacak kadar acı olmadı bende.iğnelide de çok acı oluyor..ben uyuşturulmadan yaptırıdım.özellikle sol bacağım çok acıdı.
bu seferki iğneli epilasyon randevumda genitali de düşünüyorum.ancak 3 seans laser ile büyük bi kısım temizlendi diyebilirm
Arkadaşlar bizim bu ağda dan çektiğimiz nedir ya senelerdir ama ben artık yöntem değiştirdim hamam otu tozu kullanıyorum kokusuz olanları var yani kokuyor ama seneler önce kullandıklarımdan daha az kokuyor,ayrıca eskiden genital bölgeye kullanınca çok yakmışti ama şimdi çocuk iki olunca ağda yapmaya vakit kalmadı bende bi hamam otu deneyeyim dedim bu sefer birşey olmadı şimdi senelerce boş yere eziyet çekmişım diyorum