- 20 Ağustos 2024
- 9
- 7
- Konu Sahibi ainamotzsilypeels
merhaba arkadaşlar, hemen konuya değinmek istiyorum. ben özel bölgemi boncuk ağda ile alıyorum kökünden de alıyorum yaklaşık 10 günlük bir pürüssüzlüğüm oluyor daha sonra birden kıllar geri çıkmaya başlıyor. aldıktan sonra aloe vera, hindistan cevizi yağı, pantenol kremler kullanıyorum tahriş oluşunu azaltmak için çünkü cildim çok hassas 3-4 gün kızarıklığı geçmiyor bile. her duş sonrası da aynı ürünlerle nemlendiriyorum cildim yumuşasın diye ayrıca batık falan da olmasın diye. ancak 10. günden sonra kıllar birden çok sert biçimde çıkmaya başlıyorlar. yani öyle ki derim acıyor. bildiğiniz kılların sertliğinden cildim acıyor. evde olduğum zamanlarda külot giymiyorum hava alsın yine batık oluşmasın diye. yine de batık oluşuyor batığı düzeltince yara oluyor. benim bildiğim duyduğum hep ağdanın kılları incelttiği yönünde oldu batık oluşumunu da engeller diyorlardı ölü deriyi de aldığı için yoksa bu bi uydurma falan mı benim yaşadığım normal mi? yoksa sıkıntı bende mi? sizde nasıl seyrediyor durum? yardımcı olur musunuz.