• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bçlgeyi almak

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
118
Amasya
kızlar genital bölgesini nasıl alıyorsunuz agdayla eldıvenle ayanamıyrum kuaforede utanıyorum napıyım sızce jıletle layorum meburen

geç aynanın karşısına sir ağdayla al bence canım acır diye korkma korkarsan yapamazsın en iyisi ağda ben çokkkk memnunum

cnm jilet sert çıkmasına sebep olur uzama döneminde batar kaşındırır ben kuaföre gidiyorum ama eldivende denedim dayanılmayacak bir acı değil bana göre

peki uyuşması için bi önlem biliyomusunuz

sünnet edilen çocuklara uyuşması için bir krem sürüyorlarmış eczacıya sor bilgilendirir canım evet daha erken senın için lazer tüyler 19 yaşında tam oturuyormus şimdi gitsen bıle bıtmez tuylerın sen en güzeli al bi krem aqdaya başla çok faydasını görürsün

en iisi ağda yada eldiven arada makineyle yapıyorum philips HP6540 epilatör kullanıyorum pille çalışan ince bi epilatörü var çok memnunun çok rahat oluyor emla krem kullanma derim bir süre sonra o bolgedeki hissi yok ediyormus oyle duydum

sünnet edilen çocuklara uyuşması için bir krem sürüyorlarmış eczacıya sor bilgilendirir canım evet daha erken senın için lazer tüyler 19 yaşında tam oturuyormus şimdi gitsen bıle bıtmez tuylerın sen en güzeli al bi krem aqdaya başla çok faydasını görürsün

deniycem inş :)

en iisi ağda yada eldiven arada makineyle yapıyorum philips HP6540 epilatör kullanıyorum pille çalışan ince bi epilatörü var çok memnunun çok rahat oluyor emla krem kullanma derim bir süre sonra o bolgedeki hissi yok ediyormus oyle duydum

hadıya bende bıarkadas dedı agdaları kucuk kucuk ke s al sonra kalanları eldıvenle al oyle yapmayıd usunuyorum

hadıya bende bıarkadas dedı agdaları kucuk kucuk ke s al sonra kalanları eldıvenle al oyle yapmayıd usunuyorum

normal bi aqda al aqda makineside al bi tahta aqda spatulası bide eldiven ısıt aqdayı bal kıvamına qetir küçük parçalar halinde sür çok kurutma çikartamazsın az kurusun birden çek . inşallah yardmcı olabilmişimdir :)

Back