Genital Agri , anlayamadim yardim:(

Nazarlik20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
112
17
38
34
Ankara
Merhaba ben bekarim ve hic bir cinsel hayatimda yok.
Iki gun once bir yanma hissettim ve tam olarak nerenin agridigini anlamadigim icin idrar yolu enfeksiyonu olmusum zannederek antibiyotik basladim bu durumda hep kullandigimi.
Fakat yururken canim aciyor.
Kasiktan degil daha icten bir sey aciyor batiyor gibi.
Idrar cikis yeri de degil...

Eee bu ne simdi ne yapmam gerekiyor anlam veremedim.

Bu arada klitoris denilen sey bende baya iceride sanirm hic gozukmuyor ama enfeksiyon kapip sismis olabilir mi?

Ben bekar oldugum icin bu bolge nasil muayene edilir ki?? Doktora gitsem neremden kaynaklandigini da tarif edemiyorum of offf

bende merak ettim neden böyle bişey olmuş olabilirki ama konu uzmanı olmadığım için maalesef sundandır diyemicem.sadece doktora gıdıp bakire olduugunu ve burda yazdığın sıkayetlerı aynen doktora anlatman gerektıgını düşünüyorum.burda tahmını konusulcak ve bu sağlık tahmine gelmez doktora gitmelisin acilen bence.

Anneme de anlatmaktan cekindim ya
Bir sure bekleyip gecmezse mi gitsem diyorum
Muayene sureci beni tedirgin ediyor...
Daha once adet duzensizligi icin gitmistim ama sadece karindan ultrasonla bakilmisti.
Bu sefer oyle bisey zor gibi:18:

Anneme de anlatmaktan cekindim ya
Bir sure bekleyip gecmezse mi gitsem diyorum
Muayene sureci beni tedirgin ediyor...
Daha once adet duzensizligi icin gitmistim ama sadece karindan ultrasonla bakilmisti.
Bu sefer oyle bisey zor gibi:18:

mutlaka doktora gitmelisin korkunun ecele faydası yok.belki önemli bir durumdur ve bunun tedbirini alman lazım sağlıkta utanma çekinme olmaz annene anlat belki yumurtalıklarında kist vs oluşmuş olabilir ve ya idrar yollarında enfeksiyon olabilir ama nereden geldiğinide bilmiyorsun biz burdan sadece varsayım yaparız doktora gitmen lazım bir an önce

Adet düzensizliği deyin annenize. Gene olursa doktor mutlaka gel demişti gibi bahane bulun.

Mikrop kapmış iseniz, daha da ilerlemeden gitmek lazım. Her antibiyotik herşeye iyi gelmez. Bilakis, mikropların direncini de arttırabilirsiniz. Geçmiş olsun.

canım zaten bekarsan vajinal muayene olmaz
ultrasonla karından bakar doktor kanda enfeksiyona filan bakar
bence seen enfeksiyon kapmışsın kafana göre ilaç çme doktora git güzelce anlat

doktora gıdın adölesan bölümüne karnınıza kasıklarınıza ultrasanla baksın

bosuna beklemeyın munaen zaten elle karnına bastırıcak kasılmalara bakıcak bıde ulrrtasan bekarlarda bole munae oluyor( bekar oldugunuzu belırtın ) fiş sırası alırken de munane olurkende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…