Buzdolapları ve Derin Dondurucular Geniş ve kullanışlı buzdolabı tavsiyesi

benneyapim

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
75
9
Hanımlar şu an kullandığım buzdolabı 13 yıllık eşim bekarken çeyizine almış bana şuan yetersiz geliyor. Mutfakta buzdolabı için ayrılan yerin genişliği 90 cm. Kullanıp memnun kaldığınız geniş buzdolaplarını marka ve model olarak yazabilir misiniz?

çok geniş değil ama eskisine göre daha kullanışlı yeni dolabım.
siemensin buzluğu altta olan modeli.
sebzeliği yukarda ve çok geniş.
peeynirlik vs. çekmeceleri de kahvaltılık vs. için çok ideal.
rafları da tencerelere yetiyor.
ben fazlasıyla memnunum.
ayrıca temizliği de çok kolay.:)

Buzdolabında general elektrik GE kesinlikle tavsiye ederim, genişlik isteğe bağlı olduğu için modeller değişiyor. GE pahalı gelirse, siemens o da pahalı derseniz elektrolüx derim.

Arkadaşlar ben de bu konuyu günlerdir araştırıyorum. No frost karlanma yapma mak için daha fazla elektrik tüketiyor. Low frost karlanma yapıyor çok değil yılda 2 kere temizlik gerekir diyorlar ancak daha sessiz ve ekonomik. Ben Low frost düşünüyorum. Lakin hangisi olursa olsun asla kombi almam. Çünkü soğutucu üstte, derin dondurucu altta olacak ve küçük çocuklarım var , ben görmeden dondurma alıp yiyip hasta olma ihtimali var. Dondurucuyla sürekli oynayacakları aşikar. Hatta dondurma olmadığı zamanlarda bile var sanıp bezelyeleri sarmaları yere atacaklar. Buda önemli değil ama bilgim dışında çocuklarımın derin dondurucudan dondurma alıp yemelerine engel olamam, hasta olurlar. En azından derin dondurucu yukarda olunca karıştıramıyorlar. Kendi keyfimi düşünüp kombi alamam doğrusu. Çocuklarımın sağlığı için dondurucusu yukarda dolap alacağım.

Valla canım bende vestelden aldım 15 gün oldu gayet geniş şimdilik memnunum akıllı nfy 520 x modeli

Valla canım bende vestelden aldım 15 gün oldu gayet geniş şimdilik memnunum akıllı nfy 520 x modeli
merhaba..bende bu buzdolabından almayı düşünüyorum ..memnunmusunuz vestelden..cok kararsız kaldım..cevap verırsenız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…