Geniş omuzlular için hangi saç tipi?

kajmerice06

en sevdiği renk mor olan kadınn...
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
100
2
benim omuzlarım çok geniş :S ve çok cüsseli duruyorum omuzlarımdan dolayı hangi saç tipi ve ya da nasıl bi giyim bunu kapatabilir ki ?

saçların uzunsa salık bırak daha az belli olur. saçın kısaysa uzat.
yazın ip askılı üstler giy. kışın omuzları ne dar gösteriri tam bilemiyorum:26:

ancak fikrimi sorarsan geniş omuz çok güzel ve çok az kadında var.

önerilerini dikkate alcam :) ya bazen çok kaba durabiliyo ve hiç hoş olmuyo :/ ve çok kemikliyim napıcam hiç bilmiyorumm moralim bozuluyoo :/

ahahah ben 3 sene önce cok zayiftim ama vesikalik fotografta cok iri görünüyordum cünkü omuzlarim genis Aslinda genis omzu kadinda seviyorum ama benim bir sorunum daha var kollarim ne kadar zayif olursam olayim kalin. Eger seninkiler inceyse genisligini hic dert etme.

Ayni dert bende de var ama ne daha dar gösteriyor bilemiyorum Hic dikkat etmemistim

kızlar benımde omuzlarım genıs be ben mesela gecenlerde derı bı mont begenmıstım hıc yakısmadı .((( bazen erkek gıbı hıssettırıyo bana kendımı :)) artı bu arada dun kardesım kambur gıbı durma ole dedı .) ve masa basında dersten egıle egıle ole duruyorum bazen annemde omuzların genıs ondan kambur degılsın dedı omuz genıslıgıyle alakası olabılır mı kı kambur gıbı durmanın

Genis omuzdan dolayi sanmiyorum kambur görünecegini, ben normalde cok dik yürürüm ama göbegim cok ciktiginda biraz kamburlasiyorum, sanirim saklamak icin onu da ara sira farkedip diklesiyorum sonra bakiyorum yine kambur olmusum

Ders calismaktan olabilir, dikkat et sürekli aklinda bulunsun masada calisirken, yemek yerken yada yürürken dik durmaya özen göster yoksa farketmeden omuzlarini indirirsin her yerde.

cnm bence saçların acık omuzlarını ortcek duzelde olmalı saclarını sakın at kuyrugu veya topuz tarzı yapma bu omuzlarını daha cok ortaya cıkaracaktır.

cnm yururken dık duruyorum ama masada otururken ders calısırken vs dık durmaya calıstıgımda agrı olusuyo bende yakın zamanda kamburluk korsesı alcam zaten artı hıc hayatımda spor yapmadım acıkcası dık durdukca agrı olusuyo bende aklıma geldıkce dık durmaya calısıyorum ama yoruluyorum resmen ya

cnm bence saçların acık omuzlarını ortcek duzelde olmalı saclarını sakın at kuyrugu veya topuz tarzı yapma bu omuzlarını daha cok ortaya cıkaracaktır.

cnm bu arada bende genıs omuzluyum ama kendıme at kuyrugunu yakıstırıyorum bı arkadsımızın dedıgı gıbı kollar zayıfsa ve genıs omuzluysan pek sorun olmuyo ama mesela dedıgım bıgı derı bı mont bana hız yakısmadı ve kesınlıkle ama kesınlıkle uzun sac omuzları gecmesı gerek artı ben tercıh etmıyorum ama gıyenler ıcın soleyım gecenlerde bana hersey yakısırda cengız abazoglu genıs omuzlu kadınlara straplez elbıseler ve badıler cok yakısır demıstı dıkkatınıze kızlar

ben de geniş omuzluyum,bana da hiç artı olarak görünmez:26: artı boyum kısa ve kiloluyum değmeğin halime yani öncede yüzücü müsümn derlerdi dar kısa kollu badi falan giymişsem bence de uzun saç daha kamufule edici,uzun ve dalgalı hoş olurdu ah biz hatunlar yaaa bir yeri düzeltsek bir yer açıkta kalıyor

aynen cnm kısa kollu bı de ustune yapısan bı badıyse tam da sporcu gıbı oluyosun :)))

yaa yaaa evet....gömlek bulunmuyor sonra heleki göğüslerde büyüksee inceltmek mümkün mü acep

sırtı yüzücu şeyler giyme bol t shirlrde giyme ama rapçi gbi duruyo geniş omuzlu.göğüzleriniş önplana çıkarıcakk yaka dekolteli şeyler tercih et

sırtı yüzücu şeyler giyme bol t shirlrde giyme ama rapçi gbi duruyo geniş omuzlu.göğüzleriniş önplana çıkarıcakk yaka dekolteli şeyler tercih et

genıs tsortlerı zaten asla gıymem dısarda evde rahatlık acısından gıyerım dedıgın gıbı dar badılar cok guzel duruyo genısler se daha bı genıs yapıyo omuzları

ya sorun şu ki zaten inceyim ama kollar kalın duruo :/ çok iğrenç bi görüntüü ( hayata küstüm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…