- 6 Kasım 2011
- 100
- 2
-
- Konu Sahibi kajmerice06
Genis omuzdan dolayi sanmiyorum kambur görünecegini, ben normalde cok dik yürürüm ama göbegim cok ciktiginda biraz kamburlasiyorum, sanirim saklamak icin onu da ara sira farkedip diklesiyorum sonra bakiyorum yine kambur olmusum
Ders calismaktan olabilir, dikkat et sürekli aklinda bulunsun masada calisirken, yemek yerken yada yürürken dik durmaya özen göster yoksa farketmeden omuzlarini indirirsin her yerde.
cnm bence saçların acık omuzlarını ortcek duzelde olmalı saclarını sakın at kuyrugu veya topuz tarzı yapma bu omuzlarını daha cok ortaya cıkaracaktır.
ben de geniş omuzluyum,bana da hiç artı olarak görünmez:26: artı boyum kısa ve kiloluyum değmeğin halime yaniöncede yüzücü müsümn derlerdi dar kısa kollu badi falan giymişsem bence de uzun saç daha kamufule edici,uzun ve dalgalı hoş olurdu ah biz hatunlar yaaa bir yeri düzeltsek bir yer açıkta kalıyor
yaa yaaa evet....gömlek bulunmuyor sonra heleki göğüslerde büyüksee inceltmek mümkün mü acep
sırtı yüzücu şeyler giyme bol t shirlrde giyme ama rapçi gbi duruyo geniş omuzlu.göğüzleriniş önplana çıkarıcakk yaka dekolteli şeyler tercih et