G Goattt Guru Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2008 4 6 286 Izmir 2 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Goattt #1 Merhaba kizlar cildimde cok fazla gozenek var bir kac ay icerisinde daha da artti. Cildim karma bir cilt bana onerebilecegiz bir bakim var mi acaba
Merhaba kizlar cildimde cok fazla gozenek var bir kac ay icerisinde daha da artti. Cildim karma bir cilt bana onerebilecegiz bir bakim var mi acaba
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 63 35 3 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Goattt #2 Nasil bi bakim evde yapmak için mi yoksa tedavi amaçlı bişeyler mi? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
G Goattt Guru Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2008 4 6 286 Izmir 4 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Goattt #3 yagmurdansonra .!.: Nasil bi bakim evde yapmak için mi yoksa tedavi amaçlı bişeyler mi? Genişletmek için tıkla... Aslinda gozenekler icin bir urun aldim ama pek memnun kalmadim. Tavsiye edebileceginiz bir urunde ya da tedavi de olabilir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yagmurdansonra .!.: Nasil bi bakim evde yapmak için mi yoksa tedavi amaçlı bişeyler mi? Genişletmek için tıkla... Aslinda gozenekler icin bir urun aldim ama pek memnun kalmadim. Tavsiye edebileceginiz bir urunde ya da tedavi de olabilir
RedGirl Popüler Üye Pro Üye 18 Ekim 2020 5.094 13.169 198 4 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Goattt #4 C Calcifer daha bugün ben duruma yazmıştım bunu Seni buraya bırakıyorum arkadaşa en güzel önerileri sen verirsin diye düşünüyorum. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
C Calcifer daha bugün ben duruma yazmıştım bunu Seni buraya bırakıyorum arkadaşa en güzel önerileri sen verirsin diye düşünüyorum.
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 63 35 4 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Goattt #5 Goattt .!.: Aslinda gozenekler icin bir urun aldim ama pek memnun kalmadim. Tavsiye edebileceginiz bir urunde ya da tedavi de olabilir Genişletmek için tıkla... Bende cildim için evde ne yapsam olmadi daha dogrusu kalici olmadi malesef olmuyorda tedavi amaçli şeyler dusunuyorum bende Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Goattt .!.: Aslinda gozenekler icin bir urun aldim ama pek memnun kalmadim. Tavsiye edebileceginiz bir urunde ya da tedavi de olabilir Genişletmek için tıkla... Bende cildim için evde ne yapsam olmadi daha dogrusu kalici olmadi malesef olmuyorda tedavi amaçli şeyler dusunuyorum bende