Geniş cam balkon kış bahçesi yapılabilir mi

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
42
Kızlar yeni tuttutuğumuz evin cam balkonlu ve geniş oraya bir kanepe halı ve çiçek düşünüyorum.mantıklı mı

Kızlar yeni tuttutuğumuz evin cam balkonlu ve geniş oraya bir kanepe halı ve çiçek düşünüyorum.mantıklı mı

Balkon balkon olarak kalmalı halı ve kanepe koymam ben olsam, özellikle çamaşır kurutmak için bir alan balkon. Çiçeklerle güzelce düzenlenebilir, belki ufak bir masa bir iki sandalye konulabilir, çok güzel balkon tasarımları var ama orayı oturma odası havasına sokmazdım. Camları açılacak, çiçekler olacak toz kir olacak yani kanepe ve halı olmaz o alanda

Ooohhh ne de güzel olur... Üstelik keşke oraya küçük şömine tarzı bir şey de yaptırsanız ablacığım kışın kahvem kitabım ve yıldızların eşliğinde yağmur ya da kar yağdığını düşündüm de ateşin o güzel sesinde. Miiiiisss miiiiiiissss!

Yasadiginiz yer neresi? Cok soguk bir ilde yasiyorsaniz isitma sorun olursa keyif vermez gibime geliyor.

Valla balkonu balkon olarak kullandigimiz icin camasir asma alinan fazla pattes sogani bir koseye koyma mini bir dolap yaptirip fazlaliklari tikma seklinde sahsim olarak yapmazdim zaten en cok kiri pisi alan yer hali kanape koy ikide bir onlari temizle gunes vursun rengini alsin yagmur yagsin cam aciksa islansin ikide bir cam sil yika bana angarya gelirdi ne yalan soyliyim

Kanepe değilde şu yazlıklarda kullanılan geniş salıncaklardan alsan daha iyi olmaz mı :)

balkon balkon olarak kalmalı bence
kış bahçesi ayrı birsey kanepe koymak ayrı bırsey
gucunuz varsa bahçe mobilyası alın
ama balkona kanepe koltuk çok kıro oluyor

kanepe halı güzel durmaz ama balkonlar için balkon mobilyaları ve yer için de farklı çözümler var işte yapay çim görünümlü halı gibi vs.
bi de balkon kışın her halükarda soğuk olur cam kapalı da olsa. ya petek çektireceksiniz ya ufo koyacaksınız maliyetli.
o dizilerde gördüğünüz kış bahçeleri direk evden camlı cumba şeklinde çıktığı için öyle güzel görünüyor. bizde balkonlar evden bağımsız olduğu için kış bahçesi mantığı tutmaz.. ama tabi bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.

katıldım

bizim burada bir site var

balkonun iki tarafı duvar

sadece önü var oraya cam yapmışlar

odanın penceresinin üstüne de ufo takmışlar

koltuk sehpa vs sigara odası yapmışlar

çiçek vs de var

ben uzaktan gördüm tabii içini bilmiyorum

konu sahibi de öyle yapabilecekse olur ama kışın uzun oturulmaz soğuk olur gibi

evimde 3 balkon var ama hepsi dar ve uzun cok isterdim güzel geniş bi balkonum olsun.
ama balkonların camla kapatılmasına karsıyım

Annemlerin evinde salon balkonu öyle, bahçe tipi koltuk takımı var sehpasıyla. Bir köşesinde salıncak var, tv var. Petek olmasına rağmen kışları pek kullanmıyorlar açıkçası ama yazları bildiğin oturma odası muamelesi yapıyorlar balkona. Gelen misafirleri de orada ağırlıyorlar. Yer varsa komşuya ses gitmeyecekse yapılabilir neden olmasın.

Cinslerini bilmiyorum ama çiçekli bitkiler solmuyor balkonda kışın ortası hala çiçek açıyor oluyorlar. Çiçek konusunda da sıkıntı yok o yüzden. Sadece halı olmaz bence balkonda. Komple cam olsa bile sürekli kapalı bırakmayacaksınız dışarıdan toz girecek, rüzgarda saksılardaki toprak dökülecek vs. Koltukların da sökülüp yıkanabilir kılıfları olması lazım.

valla ben çiçekli ağaçlı balkonlara çok özeniyorum, durup dururken bile yanından geçerken dikkatini çekiyor insanın, bitkilere bakabilceksen neden olmasın, bitki türlerini araştırıp yaz kış yeşil kalacak bişeyler bulabilirsin, yazında çiçek açanları koyarsın, bi sehpa iki sandalye ne güzel kahve keyfi yapılır orda

1 ay sonra tasinicam yeni ev aldık Allah isteyen herkese nasip etsin
Şuan kış bahçesi yapmak için o balkonu bicimlendiriyorun cam balkon yaptırdım bahçe mobilyaları varya rattan olanlardan 2 koltuk aldım ortaya masa
Ferforje büyük fenerlerden aldım
Birde ferforje kitaplık alıp kitaplarımida oraya koyucam
Bir kilim acicam bitti gitti

Benimde balkon kapali cam balkon tarzinda ben oda gibi kullaniyorum. Bambu masa sandalyelerden aldim.aksamlari ordayiz. Hem yemek yiyoruz. Hem cay keyfi orda yapıyoruz. Yazin daha güzel olacaktir komple cam açılınca muhtemelen. O yuzden ben Gayet memnumum diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…