- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 42
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Kızlar yeni tuttutuğumuz evin cam balkonlu ve geniş oraya bir kanepe halı ve çiçek düşünüyorum.mantıklı mı
Kızlar yeni tuttutuğumuz evin cam balkonlu ve geniş oraya bir kanepe halı ve çiçek düşünüyorum.mantıklı mı
kanepe halı güzel durmaz ama balkonlar için balkon mobilyaları ve yer için de farklı çözümler var işte yapay çim görünümlü halı gibi vs.
bi de balkon kışın her halükarda soğuk olur cam kapalı da olsa. ya petek çektireceksiniz ya ufo koyacaksınız maliyetli.
o dizilerde gördüğünüz kış bahçeleri direk evden camlı cumba şeklinde çıktığı için öyle güzel görünüyor. bizde balkonlar evden bağımsız olduğu için kış bahçesi mantığı tutmaz.. ama tabi bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.
Benimde balkon kapali cam balkon tarzinda ben oda gibi kullaniyorum. Bambu masa sandalyelerden aldim.aksamlari ordayiz. Hem yemek yiyoruz. Hem cay keyfi orda yapıyoruz. Yazin daha güzel olacaktir komple cam açılınca muhtemelen. O yuzden ben Gayet memnumum diyebilirim..Kızlar yeni tuttutuğumuz evin cam balkonlu ve geniş oraya bir kanepe halı ve çiçek düşünüyorum.mantıklı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?