Geniş basen, kalın bel,sarkık kollar ve yağlı sirt. Neler yapmalı?

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
Merhaba arkadaslar malum problem bölgelerim yazılı. Ancak iki ayda böyle hafiften fark hissedeceğim ve aynı zamanda sıkılmasın zayiflayacagim ne gibi sporlar önerirsiniz bu bölgesel sorunlar için?

Tecrübelerinizi çok merak ediyorum.

Bana benziyor tarif :KK45:
Ben haftasonu callaneticse başlayacagim evde inşallah. Callanetics topigi var oku istersen cok iyi inceltiyormus. Tabi cardio da çalışmak lazım.

Ebru şallı'nın 21 günlük pilates programıda oldukça etkili, ramazan dolayısıyla düzenli yapamadım ama o halde oldukça toparladı, özellikle günlük 30-40 dk yürüyüşle desteklerseniz ilk kürde bile gözle görülür fark eder. Tek sorun daha önce pilates yapmadıysanız en az 8 kez başlangıç videosunu uygulamanızı öneriyor.. Ben bu ara oldukça sardırdığım için fırsatım ve halim oldukça 5 dvd yi dönüşümlü yapıyorum :spor:

Ebru şallı'nın 21 günlük pilates programıda oldukça etkili, ramazan dolayısıyla düzenli yapamadım ama o halde oldukça toparladı, özellikle günlük 30-40 dk yürüyüşle desteklerseniz ilk kürde bile gözle görülür fark eder. Tek sorun daha önce pilates yapmadıysanız en az 8 kez başlangıç videosunu uygulamanızı öneriyor.. Ben bu ara oldukça sardırdığım için fırsatım ve halim oldukça 5 dvd yi dönüşümlü yapıyorum :spor:

Çok tsk ederim yorumunuz için.

X