Selam kızlar ilk tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı drum genetik test yaptırmamızı istedi izmitte yaşıyorum fakat burada yapan bi hastane yok mecburen istanbula gidicem bu testleri istanbulda ki hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Avrupa yakasındaysan kanuni sultan Süleyman araştırma hastanesini hepsini yapıyor. Yani ben burda yaptım bana en yakıni burasıydi.Selam kızlar ilk tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı drum genetik test yaptırmamızı istedi izmitte yaşıyorum fakat burada yapan bi hastane yok mecburen istanbula gidicem bu testleri istanbulda ki hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim
Söylediğim yer küçük çekmecede bu arada.
Anadolu yakasında bildiğiniz var mı acabaAvrupa yakası Hamidiye Etfal kadın doğum hastanesi de yapıyor
Anadol
Anadolu yakasında bildiğiniz var mı acaba
Yok maalesefAnadol
Anadolu yakasında bildiğiniz var mı acaba
Kocaeli sistem laboratuvarı var İzmit çarşı da orayı bi arayın istersenizSelam kızlar ilk tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı drum genetik test yaptırmamızı istedi izmitte yaşıyorum fakat burada yapan bi hastane yok mecburen istanbula gidicem bu testleri istanbulda ki hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim
Gerçi ücretli benim dediğim laboratuvarSelam kızlar ilk tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı drum genetik test yaptırmamızı istedi izmitte yaşıyorum fakat burada yapan bi hastane yok mecburen istanbula gidicem bu testleri istanbulda ki hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim
Evet biliyorum orayı fakat genetik testleri çok pahalı olduğu için devlette yaptırmayı planlıyorum tüp bebek için çok harcama yaptık malesefGerçi ücretli benim dediğim laboratuvar
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim aratmasınEvet biliyorum orayı fakat genetik testleri çok pahalı olduğu için devlette yaptırmayı planlıyorum tüp bebek için çok harcama yaptık malesef
canım tıbbı genetıkten randevu al bır ksımını orda yaparlar devlette, mhrs den bak hemen .. cunku cıkması 1,5 ayı buluyor bazılarının ..Evet biliyorum orayı fakat genetik testleri çok pahalı olduğu için devlette yaptırmayı planlıyorum tüp bebek için çok harcama yaptık malesef
gen yazanları tıbbı genetıkten,Selam kızlar ilk tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı drum genetik test yaptırmamızı istedi izmitte yaşıyorum fakat burada yapan bi hastane yok mecburen istanbula gidicem bu testleri istanbulda ki hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim
Şehir hastanesine taşınacağı için orası yapmıyor artık malesefderince egitim arastirmada yaptirmistim ben canim
Anladım çok teşekkür ederimgen yazanları tıbbı genetıkten,
dıger lab yazanları romatolojıden yaptırman lazım,
bende haftaya ıc hastalıkalrına gıtcem ordan romatolojıye benımde lab yazan testletı yaptırmam gerkeıyor
Teşekkürler bende zeynep kamile aldım pazartesi gideceğizZeynep kamilden tıbbi genetik bölümden randevu alıp yaptırabilirsiniz. Hemen pazartesiye randevu bulunuyor ama çıkması uzun sürebiliyor.
Kalanlar için de dahiliye den ramotolojiye yönlendirilmeniz gerekebilir .
Hayırlısıyla halledersiniz inşallahTeşekkürler bende zeynep kamile aldım pazartesi gideceğiz