Genetik testleri nerede yaptırabilirim

tgcnc

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
399
167
Selam kızlar ilk tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı🥹 drum genetik test yaptırmamızı istedi izmitte yaşıyorum fakat burada yapan bi hastane yok mecburen istanbula gidicem bu testleri istanbulda ki hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim

Eklentiler

• 6878AC08-C5F2-49C9-A1E5-16516372026C.jpeg
    6878AC08-C5F2-49C9-A1E5-16516372026C.jpeg
    225,2 KB · Görüntüleme: 176
Selam kızlar ilk tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı🥹 drum genetik test yaptırmamızı istedi izmitte yaşıyorum fakat burada yapan bi hastane yok mecburen istanbula gidicem bu testleri istanbulda ki hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim
Canım Avrupa yakasındaysan kanuni sultan Süleyman araştırma hastanesini hepsini yapıyor. Yani ben burda yaptım bana en yakıni burasıydi.

Kocaeli sistem laboratuvarı var İzmit çarşı da orayı bi arayın isterseniz

Gerçi ücretli benim dediğim laboratuvar

Evet biliyorum orayı fakat genetik testleri çok pahalı olduğu için devlette yaptırmayı planlıyorum tüp bebek için çok harcama yaptık malesef
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim aratmasın ♥️

Evet biliyorum orayı fakat genetik testleri çok pahalı olduğu için devlette yaptırmayı planlıyorum tüp bebek için çok harcama yaptık malesef
canım tıbbı genetıkten randevu al bır ksımını orda yaparlar devlette, mhrs den bak hemen .. cunku cıkması 1,5 ayı buluyor bazılarının ..
bu antı kardyo vs yazaları bendende doktor ıstedı onlar ıcın devletten ıc hafstalıklarına randevu aldım ordan romatolojye yonlendırlemerını ısteyecegım

gen yazanları tıbbı genetıkten,
dıger lab yazanları romatolojıden yaptırman lazım,
bende haftaya ıc hastalıkalrına gıtcem ordan romatolojıye benımde lab yazan testletı yaptırmam gerkeıyor

Zeynep kamilden tıbbi genetik bölümden randevu alıp yaptırabilirsiniz. Hemen pazartesiye randevu bulunuyor ama çıkması uzun sürebiliyor.
Kalanlar için de dahiliye den ramotolojiye yönlendirilmeniz gerekebilir .

Zeynep kamilden tıbbi genetik bölümden randevu alıp yaptırabilirsiniz. Hemen pazartesiye randevu bulunuyor ama çıkması uzun sürebiliyor.
Kalanlar için de dahiliye den ramotolojiye yönlendirilmeniz gerekebilir .
Teşekkürler bende zeynep kamile aldım pazartesi gideceğiz

X