NE HAPI KULLANDINIZ?belki bende de öyle bir sıkıntı olmuş olabilir?genetik testler yeni yapılıyor.Genetik testinde kromozom sayılarında bi eksik warmi ona bakıyorlar mesela bende 46 xx eşimde 46 XY yaziodu kagitta.. başka bi sorun çıkmadığı için farklı bisey yoktu yani. Filmi ben anesteziyle cektirdim özelde bildiğim kadariyla dewlette böyle bi imkan yok ama cektirenlerin çok acı cekmedigini okuyorum hep sende bi araştır istersen canım. . Düşük yapmak çok kötü psikolijidir çok iyi bilirim ama bu tahliller kosusturma endişeler korkular insanı daha da yipratiyo bi düşükle hemen kendini yipratma derim bi kere daha dene belki hiç sorunsuz dünyaya gelecek sadece bi talihsizlik oldu diye düşün 2. De de aynı olursan girersin bu yola.. ben okadar ugrastim hiçbişey çıkmadı sadece pco dan dolayı kalitesiz yumurtam oluyomus bi ilacla hamile kaldım bu zamana geldim..
sende bendensin cnm.herşeyi baştan öğrenip tedbir almak lazım.pıhtılaşma ile ilgili testim 20 mart gibi yapıldı.Riske atmak istemiyorum. Benin bilmediğim bi hastalığım varsa ve bu yüzden yine aynı seyi yasayacaksam kaldiramam
Klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama. Sende doktor kontrolünde kullan canım her hastaya onerilmiyo doktorun uygun görürse kullanirsin..NE HAPI KULLANDINIZ?belki bende de öyle bir sıkıntı olmuş olabilir?genetik testler yeni yapılıyor.
Tamam cnm kürtaj sonrası bir kontrolden başka muayene olmadım.umreye falan gittim derken uğruycak zamanda olmadı gelincede hemen işe başladım.15 mayısta genetik bakılacak kaç ay sonra çıkar?Klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama. Sende doktor kontrolünde kullan canım her hastaya onerilmiyo doktorun uygun görürse kullanirsin..
Tamam cnm kürtaj sonrası bir kontrolden başka muayene olmadım.umreye falan gittim derken uğruycak zamanda olmadı gelincede hemen işe başladım.15 mayısta genetik bakılacak kaç ay sonra çıkar?
sen düşükten kaç ay sonra tekrar hamile kaldın?
Martın 6 sında kürtaj oldum bende cnm ama doktor korunun demedi o kadar uzun süreli.bir iki ay rahim dinlensin dedi.Dusukten sonra hemen tekrar hamile kalmak istiyo insan psikolojik heralde bende öyleydim ama şubatta kürtaj oldum mayıstan sonra hamile kalabilirim ama ne biliyim ağustos eylul gibi dusunuyorum
merhaba canım. Neden bu kadar geciktin test için. Nasıl gün erteliyorlar hayretsende bendensin cnm.herşeyi baştan öğrenip tedbir almak lazım.pıhtılaşma ile ilgili testim 20 mart gibi yapıldı.
genetik test için 28 nisana gün vermişlerdi erteleyip 15 mayısa attılar bekliyoruz
Cnm umreye gittim geldim ama o etkilemedi bu tarihleri. üniversite bu şekilde verdi.niye ertelediler anlamış değilim pıhtılaşma sonucumuz çıkmıştır sanırım 15inde gidince alırım.genetik baya geç çıkar.merhaba canım. Neden bu kadar geciktin test için. Nasıl gün erteliyorlar hayret
artık çok kolay olur canım bak gör:) benim de hemen olmadı ama düşükten sonra 3. Ayda tekrar hamileydim. Bir kere kal hamile yeter ki devamı gelirMartın 6 sında kürtaj oldum bende cnm ama doktor korunun demedi o kadar uzun süreli.bir iki ay rahim dinlensin dedi.
biz korunmuyoruz.ben hemen düşünsemde çok zor hamile kalıyorum cnm 4 yılımız doldu 2 yıldır istiyoruz bir hamilelik oldu sadeceo da sonu hüsran
Ayy cnm inşallah hemen olurartık çok kolay olur canım bak gör:) benim de hemen olmadı ama düşükten sonra 3. Ayda tekrar hamileydim. Bir kere kal hamile yeter ki devamı gelir
nasıl can acıtıyo röntgen değilmi buCok teşekkür ederim.rahim filmi korkutuyo beni can acıtıyomus sanırım:) genetik testi yukarıdakı Yazdığım mıdır acaba
Çok net bilgim yok yorumlardan öyle okudumnasıl can acıtıyo röntgen değilmi bu
Canim selam
Biliyorum seni cok uzuldum bebegin icin allah sabir versin.
Muhtemelen iki tane oldugu icin devlette yaparlar senin testlerini ikisi de ileri haftalarda sayilir zaten.
Esinden ve senden genetik testleri
Senin trombofili panelin gerekiyor
Muhtemelen rahim filmi de isterler
Esinin sperm testi de istenebilir ama senin durumun icin cok gerekli olmayabilir
Bence bir univ hastanesine git ve iyice arastirilmasini iste. İnsallah sebebi bulunur ve bir dahaki gebeligini sorunsuz atlatirsin tatlim. Rabbim yardimcin olsun tekrar yasatmasin insallah
Genetik arastirma icin sperm ornegi almazlar, genetik testleriniz ve trombofili paneliniz normal ise ne yapilir fikrim yok. Muhtemelen hormon ve sperm ornekleriniz zaten alinmistir. Onlarda da bir aksilik yoksa sebepsiz olabilir ilk bebeklerde dusuk cok yaygin bir durum ne yazikki.Merhaba biz kromozom testlerimizi yaptırdık, bana trombofili de yapıldı. Ona rağmen ilk gebelik düşükle sonuçlandı. Bu durumda ne yapılır acaba tekrar mı kromozom testi yaptıralım. Eşimden sadece kan aldılar bu testler için sperm de alınıyor mu tıbbi genetik testi verilirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?