Genetik testler..

NE HAPI KULLANDINIZ?belki bende de öyle bir sıkıntı olmuş olabilir?genetik testler yeni yapılıyor.

Riske atmak istemiyorum. Benin bilmediğim bi hastalığım varsa ve bu yüzden yine aynı seyi yasayacaksam kaldiramam
sende bendensin cnm.herşeyi baştan öğrenip tedbir almak lazım.pıhtılaşma ile ilgili testim 20 mart gibi yapıldı.
genetik test için 28 nisana gün vermişlerdi erteleyip 15 mayısa attılar bekliyoruz

Klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama. Sende doktor kontrolünde kullan canım her hastaya onerilmiyo doktorun uygun görürse kullanirsin..
Tamam cnm kürtaj sonrası bir kontrolden başka muayene olmadım.umreye falan gittim derken uğruycak zamanda olmadı gelincede hemen işe başladım.15 mayısta genetik bakılacak kaç ay sonra çıkar?
sen düşükten kaç ay sonra tekrar hamile kaldın?

Dusukten sonra hemen tekrar hamile kalmak istiyo insan psikolojik heralde bende öyleydim ama şubatta kürtaj oldum mayıstan sonra hamile kalabilirim ama ne biliyim ağustos eylul gibi dusunuyorum

Dusukten sonra hemen tekrar hamile kalmak istiyo insan psikolojik heralde bende öyleydim ama şubatta kürtaj oldum mayıstan sonra hamile kalabilirim ama ne biliyim ağustos eylul gibi dusunuyorum
Martın 6 sında kürtaj oldum bende cnm ama doktor korunun demedi o kadar uzun süreli.bir iki ay rahim dinlensin dedi.
biz korunmuyoruz.ben hemen düşünsemde çok zor hamile kalıyorum cnm 4 yılımız doldu 2 yıldır istiyoruz bir hamilelik oldu sadece o da sonu hüsran

sende bendensin cnm.herşeyi baştan öğrenip tedbir almak lazım.pıhtılaşma ile ilgili testim 20 mart gibi yapıldı.
genetik test için 28 nisana gün vermişlerdi erteleyip 15 mayısa attılar bekliyoruz
merhaba canım. Neden bu kadar geciktin test için. Nasıl gün erteliyorlar hayret

merhaba canım. Neden bu kadar geciktin test için. Nasıl gün erteliyorlar hayret
Cnm umreye gittim geldim ama o etkilemedi bu tarihleri. üniversite bu şekilde verdi.niye ertelediler anlamış değilim pıhtılaşma sonucumuz çıkmıştır sanırım 15inde gidince alırım.genetik baya geç çıkar.

artık çok kolay olur canım bak gör:) benim de hemen olmadı ama düşükten sonra 3. Ayda tekrar hamileydim. Bir kere kal hamile yeter ki devamı gelir

Dusukten tam 3.5 ay sonra tahlillerimi yaptirdim genetik olarak çok şükür hiçbişey cikmadi fakat kan pihtilasmasi varmis ona göre dikkat edicez

Merhaba
protein c aktivitesi
Protein s aktivitesi
Antitrombin ııı aktivitesi
Bu testleri hangi bölüm doktoruna yazdıracağım tüp bebek merkezinden istediler 4 aydır hastane hastane dolaşıyoruz 2 test bi hastane de 5 test bi hastanede şimdi bu 3 ü kaldı hematolojiden alcaksın dediler ordan alamıyorum başka bi doktor yönlendirebilirmiş oraya bilenler yardımcı olabilir mi lütfen

Merhaba biz kromozom testlerimizi yaptırdık, bana trombofili de yapıldı. Ona rağmen ilk gebelik düşükle sonuçlandı. Bu durumda ne yapılır acaba tekrar mı kromozom testi yaptıralım. Eşimden sadece kan aldılar bu testler için sperm de alınıyor mu tıbbi genetik testi verilirken

Genetik arastirma icin sperm ornegi almazlar, genetik testleriniz ve trombofili paneliniz normal ise ne yapilir fikrim yok. Muhtemelen hormon ve sperm ornekleriniz zaten alinmistir. Onlarda da bir aksilik yoksa sebepsiz olabilir ilk bebeklerde dusuk cok yaygin bir durum ne yazikki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…