• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Genetik testinde kan pıhtılaşmasından anlayanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok mantıklı oldu bu dediğin cidden. İyi bi doktor buldum ama ne yazık ki çok dolu haftaya kaldı. Bu dediğini eğer ki doktor bişey yok derse diycem canım sağol :
Benim pıhtılaşma testlerimde rakamsal sonuclar vardı

Tüm doktorlar normal dedi banada

Protein s aktivitesi minimum olması gereken 55 benim ki 58 çıkmisti

Profesör e gittim geçenlerde ben asla bu değere normal demem iğne veririm kesinlikle kullanacaksin hamile kalırsan dedi bana.

Benim pıhtılaşma testlerimde rakamsal sonuclar vardı

Tüm doktorlar normal dedi banada

Protein s aktivitesi minimum olması gereken 55 benim ki 58 çıkmisti

Profesör e gittim geçenlerde ben asla bu değere normal demem iğne veririm kesinlikle kullanacaksin hamile kalırsan dedi bana.
Yani işte sıkıntıda buda ya zaten. Doktorlar neden farklı farklı konuşuyor anlamıyorum.

Yani işte sıkıntıda buda ya zaten. Doktorlar neden farklı farklı konuşuyor anlamıyorum.
En az 5doktor normal dedi. Profesör bana dediğinde diğer doktorlar normal dedi dedim. Onlar çok iyi biliyor demekki dedi . Aslında minimum a yakın olduğu için doktor haklı.
Bir tane kadın doğum cu da normal ama iki kayıp var iğne kullandircam her ihtimale karşı dedi. Bizim bilmediğimiz mutasyonlar da olabiliyor dedi

En az 5doktor normal dedi. Profesör bana dediğinde diğer doktorlar normal dedi dedim. Onlar çok iyi biliyor demekki dedi . Aslında minimum a yakın olduğu için doktor haklı.
Bir tane kadın doğum cu da normal ama iki kayıp var iğne kullandircam her ihtimale karşı dedi. Bizim bilmediğimiz mutasyonlar da olabiliyor dedi
Banada öyle iyi bir doktor denk gelir inşallah yaaa :(

Back