Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun . Şimdi nasılsın ? Var mı bebek?Benimde böyle çıkmıştı normal bi sorun yok demişti doktorum bana da iğne yada ilaç vermedi.Tekrarlayan düşükler için yaptırmıştım.Geçmiş olsunnoniponi
Sağol canım YOk maalesef 6 ay oldu kürtaj olalı hala Yok Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah.Sende mi o yüzden yaptırdın testi var mı bebeğinTeşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun . Şimdi nasılsın ? Var mı bebek?
Bendede yok canım benimde 1 kürtaj 2 kimyasal gebeliğim oldu arkasından sonra testi yaptırdık işte allahım hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahSağol canım YOk maalesef 6 ay oldu kürtaj olalı hala Yok Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah.Sende mi o yüzden yaptırdın testi var mı bebeğinnoniponi
Amin canım benim inşallah allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahİnşallah amin canım'valla bende çok yaptım o testten hiç 2 çizgiyi görmedim ama o aralar doktora gidiyordum bi sürü yumurtan var iğne ilaç vermeyelim kendi olur diyordu.Ben artık ona bakmıyorum 1 gün arayla birlikte oluyoruz regl olmama 1 hafta kalana dek napalım artık kısmet hayırlısıyla.Seninde olur inşallah canım en kısa zamandanoniponi
Merhaba bende iki gün önce yaptırdım bu testi on beş günde çıkacakmış sonucu inşallah benimde senin gbi iyi çıkar çok stresliyim ya kötü çıkarsa diyeMeraba kızlar stajer doktor baktı test sonucuna ve ilaç iğne hiçbirşeye gerek yok dedi. Bilginiz varsa fikrinizi merak ediyorum.
İnşallah iyi çıkar canım benim merak etme gerçi benim sonuç iyi mi tam olarak anlayamadım ama hadi hayırlısı bakalımMerhaba bende iki gün önce yaptırdım bu testi on beş günde çıkacakmış sonucu inşallah benimde senin gbi iyi çıkar çok stresliyim ya kötü çıkarsa diye
İyi allaha şükür aman olmasınyok iyi bir sıkıntı yok canm senin
Korkmana gerek YOk ki çıksada çok önemli değil sadece hamileyken ilaç yada iğne kullanacaksın.Bi yakınımda 9 ay iğne kullandı şimdi 2 tane kızı var boşuna stres yapma.Merhaba bende iki gün önce yaptırdım bu testi on beş günde çıkacakmış sonucu inşallah benimde senin gbi iyi çıkar çok stresliyim ya kötü çıkarsa diye
Canm 4 geninde heterozigot cikmis.banada bisey yok demislerdi ama 3. Bebegimi kaybettikten sonra perinatologla gorustum.benim de heterozigot fakat 2 genimde.suan hamileyim hergun kan sulandirici igne coaspirin kullaniyorum.istersen bi perinatologa goster.bana devlet hastanesindeki doktorum 2 genden sonra heterozigot tehlikeli demisti.homozigot kalitsal heterozigot tasiyici demek.gecmis olsunMeraba kızlar stajer doktor baktı test sonucuna ve ilaç iğne hiçbirşeye gerek yok dedi. Bilginiz varsa fikrinizi merak ediyorum.
Hatta bende burdan bi arkadsn sayesinde gittim perinatologa cok tesvik etti yoksa bende bisey yok deyip devam etcektim o belki daha iyi anlatir. R Rzg14 canm bu arkadsa bi bakarmisinMeraba kızlar stajer doktor baktı test sonucuna ve ilaç iğne hiçbirşeye gerek yok dedi. Bilginiz varsa fikrinizi merak ediyorum.
Diğerine kalsa bişey kullanma dedi yani doktor. Peki 2 genden sonra homozigotta mı tehlikeli oluyor? O dediğin bölümü ilk kez duyuyorum canım yani hiç bilgim yokCanm 4 geninde heterozigot cikmis.banada bisey yok demislerdi ama 3. Bebegimi kaybettikten sonra perinatologla gorustum.benim de heterozigot fakat 2 genimde.suan hamileyim hergun kan sulandirici igne coaspirin kullaniyorum.istersen bi perinatologa goster.bana devlet hastanesindeki doktorum 2 genden sonra heterozigot tehlikeli demisti.homozigot kalitsal heterozigot tasiyici demek.gecmis olsun
Canım bu arada senide tebrik ederim sağlıcakla yavrunu kucapına alırsın inşallah :) darısıda bana :) şmdi kaç aylık?Canm 4 geninde heterozigot cikmis.banada bisey yok demislerdi ama 3. Bebegimi kaybettikten sonra perinatologla gorustum.benim de heterozigot fakat 2 genimde.suan hamileyim hergun kan sulandirici igne coaspirin kullaniyorum.istersen bi perinatologa goster.bana devlet hastanesindeki doktorum 2 genden sonra heterozigot tehlikeli demisti.homozigot kalitsal heterozigot tasiyici demek.gecmis olsun
Allah razi olsun canm darisi isteyen herkese olsun insallah en bastada sana :).biz 4 kisiyiz yanliz :) 3 uz hamileyimCanım bu arada senide tebrik ederim sağlıcakla yavrunu kucapına alırsın inşallah :) darısıda bana :) şmdi kaç aylık?
Aaaaaaaa maşallahhhhhAllah razi olsun canm darisi isteyen herkese olsun insallah en bastada sana :).biz 4 kisiyiz yanliz :) 3 uz hamileyim.ilk defa 3. Ayima girdim rabbim tamamina erdirir insallah
Hiç tanımadığım bir insanın mutluluğuna ortak oluyorum yaa gözlerim dolduAllah razi olsun canm darisi isteyen herkese olsun insallah en bastada sana :).biz 4 kisiyiz yanliz :) 3 uz hamileyim.ilk defa 3. Ayima girdim rabbim tamamina erdirir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?