Gebeliğe Hazırlık Genetik testinde kan pıhtılaşmasından anlayanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

noniponi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1.267
942
73
35
Meraba kızlar stajer doktor baktı test sonucuna ve ilaç iğne hiçbirşeye gerek yok dedi. Bilginiz varsa fikrinizi merak ediyorum.

Benimde böyle çıkmıştı normal bi sorun yok demişti doktorum bana da iğne yada ilaç vermedi.Tekrarlayan düşükler için yaptırmıştım.Geçmiş olsun noniponi

Sağol canım YOk maalesef 6 ay oldu kürtaj olalı hala Yok Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah.Sende mi o yüzden yaptırdın testi var mı bebeğin noniponi
Bendede yok canım benimde 1 kürtaj 2 kimyasal gebeliğim oldu arkasından sonra testi yaptırdık işte allahım hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah şimdide bi umut ovulasyon testi kullanarak deneyelim dedik iyikide öyle yapmışız yumurtlama zamanım farklıymış sanırım

İnşallah amin canım'valla bende çok yaptım o testten hiç 2 çizgiyi görmedim ama o aralar doktora gidiyordum bi sürü yumurtan var iğne ilaç vermeyelim kendi olur diyordu.Ben artık ona bakmıyorum 1 gün arayla birlikte oluyoruz regl olmama 1 hafta kalana dek napalım artık kısmet hayırlısıyla.Seninde olur inşallah canım en kısa zamanda noniponi

Amin canım benim inşallah allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Meraba kızlar stajer doktor baktı test sonucuna ve ilaç iğne hiçbirşeye gerek yok dedi. Bilginiz varsa fikrinizi merak ediyorum.
Merhaba bende iki gün önce yaptırdım bu testi on beş günde çıkacakmış sonucu inşallah benimde senin gbi iyi çıkar çok stresliyim ya kötü çıkarsa diye

Merhaba bende iki gün önce yaptırdım bu testi on beş günde çıkacakmış sonucu inşallah benimde senin gbi iyi çıkar çok stresliyim ya kötü çıkarsa diye
İnşallah iyi çıkar canım benim merak etme gerçi benim sonuç iyi mi tam olarak anlayamadım ama hadi hayırlısı bakalım

Korkmana gerek YOk ki çıksada çok önemli değil sadece hamileyken ilaç yada iğne kullanacaksın.Bi yakınımda 9 ay iğne kullandı şimdi 2 tane kızı var boşuna stres yapma.

Canm 4 geninde heterozigot cikmis.banada bisey yok demislerdi ama 3. Bebegimi kaybettikten sonra perinatologla gorustum.benim de heterozigot fakat 2 genimde.suan hamileyim hergun kan sulandirici igne coaspirin kullaniyorum.istersen bi perinatologa goster.bana devlet hastanesindeki doktorum 2 genden sonra heterozigot tehlikeli demisti.homozigot kalitsal heterozigot tasiyici demek.gecmis olsun

Hatta bende burdan bi arkadsn sayesinde gittim perinatologa cok tesvik etti yoksa bende bisey yok deyip devam etcektim o belki daha iyi anlatir. R Rzg14 canm bu arkadsa bi bakarmisin

Diğerine kalsa bişey kullanma dedi yani doktor. Peki 2 genden sonra homozigotta mı tehlikeli oluyor? O dediğin bölümü ilk kez duyuyorum canım yani hiç bilgim yok

Canım bu arada senide tebrik ederim sağlıcakla yavrunu kucapına alırsın inşallah :) darısıda bana :) şmdi kaç aylık?

Canım bu arada senide tebrik ederim sağlıcakla yavrunu kucapına alırsın inşallah :) darısıda bana :) şmdi kaç aylık?
Allah razi olsun canm darisi isteyen herkese olsun insallah en bastada sana :).biz 4 kisiyiz yanliz :) 3 uz hamileyim.ilk defa 3. Ayima girdim rabbim tamamina erdirir insallah

Allah razi olsun canm darisi isteyen herkese olsun insallah en bastada sana :).biz 4 kisiyiz yanliz :) 3 uz hamileyim.ilk defa 3. Ayima girdim rabbim tamamina erdirir insallah
Aaaaaaaa maşallahhhhh bu ne güzel bişey allahım hepsini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ayyyy ne sevindim bu çok güzel yaaa binkere maşallah. Kendiliğinden di mi tedavili değil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…