rica ederim ne demek sizi çok iyi anlıyorum berbat bi durum okadar kabulleniyosun birden yok oluyor herşey... 1 ay oldu bebegimi kaybedeli bende kötüydüm taki bugün genetik doktoruyla konuşana kadar eger bizde genetik sorunu çıkarsa çözümümzn oldugunu aşılama yoluyla hamile kalabilecegimi söyledi eger sorun çıkarsa tabi en son çare o bide hani aşılamada tutmama gibi bi ihtimal yokmuş hamile kaldıgım için sizde üzülmeyin en azından hamile kaldınız... eger izmirdeysenz medikalparkdaki gülçin hanımı kesinlikle tavsiye ederim ben izmirde degilim ama onun sayesinde bu kadar araştırılıyr biz hala telefonla görüşüyoruz
Benimde 12 gün oldu kurtaj olalı. .Berbat bir durum gerçekten. .normalde hiç aglamayan ben sürekli her şeye ağlayan biri oldum. .ben beklememek için tüp bebek bile düşündüm ama ondada bebek gelişim göstermezse aynı şeyler yaşanabilir dediler. .neticede hamile kalabiliyorum diye 3 ay korunup sonrada 6 ay kendiliğinden olsun diye bekleyelim diye belirledik..bende medikal parka gidiyorum benim doktorumda Vedat Bey..Allah var çok ilgilendi bizim kadar üzüldü ver her aşamada psikoterapi bile yaptı..Sizde üzülmeyin artık bakın en azından sıkıntının ne olduğunu öğrendiniz çözümü belli. ..Allah'ım kimseye içindede bize bir daha bu acıyı yaşatmasın ve tez zamanda da çocuklarımıza kavuştursun..