genetik testi yaptıran varmı?
tatlım neden sordun.düşük falan mı geçti başından?
evet canım cuma günü bizde eşimle yaptıracaz bebegimiz 8 haftalıkken kalbi durdu bebege genetik testi yapıldı trizomi8 diye bir sonuç geldi eşim ve benimde genetik testimizin yapılmasını doktorumuz önerdi yaptıracaz bizde.
Mrb daha önceki gebelik kaybımdan dolayı izmir medicalparkta çalışan ve tedavisi ile gebe kaldığım Dr.Gülçin Çetin Uysal istemişti.Genetik tahlilini eşimle birlikte yaptırdık.Kandan yapılıyor.Bizde genetik normal fakat pıhtılaşmada problem çıkmıştı.Gebeliğim boyunca iğne kullandım.Doktorum farketmeseydi gene bebeğimi kaybedebilirdim.Gebeliğim boyunca her ayrıntıya dikkat etti. Zaten genellikle diğer doktorların bakmak istemediği riskli gebelikleri takip ediyor.Bilgili,sempatik ve kesinlikle güvenilir bir hekim.Gebeliğime engel olan yumurtalık kistini de kapalı yöntemle ameliyat etmişti.Çok başarılı bir hekim...Melek kızım için ona ne kadar teşekkür etsem azdır...
Mrb daha önceki gebelik kaybımdan dolayı izmir medicalparkta çalışan ve tedavisi ile gebe kaldığım Dr.Gülçin Çetin Uysal istemişti.Genetik tahlilini eşimle birlikte yaptırdık.Kandan yapılıyor.Bizde genetik normal fakat pıhtılaşmada problem çıkmıştı.Gebeliğim boyunca iğne kullandım.Doktorum farketmeseydi gene bebeğimi kaybedebilirdim.Gebeliğim boyunca her ayrıntıya dikkat etti. Zaten genellikle diğer doktorların bakmak istemediği riskli gebelikleri takip ediyor.Bilgili,sempatik ve kesinlikle güvenilir bir hekim.Gebeliğime engel olan yumurtalık kistini de kapalı yöntemle ameliyat etmişti.Çok başarılı bir hekim...Melek kızım için ona ne kadar teşekkür etsem azdır...
Bennnn!!!!yaptrdm canmmmmm genetik
yarın gidecez bizde nasıl oluyor kontrol fln araştırmadamı yaptırdın özelmiBenim canm ben yaptırdım
Sureklı kan alıyolar ozelde yaptrdm baska birsey yok 12tüp filan kan verdm
Benim canm ben yaptırdım
Merhaba emin olmak adına sormak istedim..bende bebeğimi yeni kaybettim biz bebek için genetik inceleme istemedik patolojide birşey çıkmadı. . Bende medikal parka gittim hep doktorumuz farklı gerçi. . Sizin bahsettiğiniz genetik tahlili esinizle sizmi verdiniz? Medikal parktami yaptirdiniz ücreti ne kadar tuttu?Tesekkurler. .
Sureklı kan alıyolar ozelde yaptrdm baska birsey yok 12tüp filan kan verdm
merhaba patoloji bi işe yaramıyomus sadece bebegin kalbi durdu aldık diye bi ispat gibi bişeymiş önemli olan genetik testi dedi doktorumuz evet onuda her hastahanede yapmıyorlarmış ben medikalde kürtaj oldum. 400 verdik sadce bebek genetik testi için sonuçlar geldi "47,XY,+8 / trizomi 8 ile uyumlu karyotip tespit edildi.genetik danışma önerildi bizde eşimle bugün genetik testi yaptırdık ayrıca ben kan pırtılasmsı içinde kan verdim sonuçu bekliyoruz artık 1 aya çıkacak keşke yaptırsaydınız bizim avantajımız bebege genetik yaptırmamız ve bebekde problem oldugu için bizden genetik istediler genelde anne babadan 2 ve 3. düşüklerde yapıyolarmıs araştırma hastanesinde yaptırdık hiç bir ücret ödemedik.sizindemi ilk bebeginiz ...
Oncelikle teşekkürler cevap verdiğiniz için..evet benim de ilk bebeğimdi.bizde çok kararsız kaldık genetiğe gonderelimmi gondermeyelimmi diye. .ben cok yıprandim bu süreçten sonuç bekleyerek bu acı daha taze kalacak diye gondermeme kararı aldık. .iyimi yaptık kötümü hala emin değilim gerçi. .ilk hamileliklerin % 20-25 yaşanıyor, gelen sonuçlar çokta belirleyici olmuyor vs şeylerle göndermedik..ama her geçen gün kabullenip alışacagima ben dahada kötüye gidiyorum. .Böyle işte. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?