Genetik testi

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
526
205
18
29
Selam arkadaşlar biraz önce bir konuda genetik testi için ebeveynlrrindende kan alındığını okudum öyle bir şey var mı DNA DİZİLİMİNE falan bakılacakmış diyordu

Selam arkadaşlar biraz önce bir konuda genetik testi için ebeveynlrrindende kan alındığını okudum öyle bir şey var mı DNA DİZİLİMİNE falan bakılacakmış diyordu
Evet periferik kanda kromozom analizi. Esimle kan vermistik baktirdik biz.
Bir de trombofili paneli var pihtilasma icin. Onda sadece kadina bakiliyor.

Merhaba. Sonuçları nereye düşüyor acaba tıbbi genetik testlerin? E nabızda yok hala bizim. Bir aya çıkar demişlerdi.
Devlette nasıl oluyor bilmiyorum ama özellerde yapılan genetik testler e nabıza düşmüyor, ya hastanenin kendi uygulamasından yada gidip alacaksınız

Merhaba. Sonuçları nereye düşüyor acaba tıbbi genetik testlerin? E nabızda yok hala bizim. Bir aya çıkar demişlerdi.
Sonuçları e nabıza düşmüyor. E nabızda sadece sonuçlar çıktı - belge olarak görünüyor. Sonucu öğrenmek için genetik bölümünden aynı doktordan tekrar randevu alıp gitmeniz gerek. Doktor size açıklıyor. Bizim 40 günde falan çıktı. Trombofili 3 haftada çıktı

Sonuçları e nabıza düşmüyor. E nabızda sadece sonuçlar çıktı - belge olarak görünüyor. Sonucu öğrenmek için genetik bölümünden aynı doktordan tekrar randevu alıp gitmeniz gerek. Doktor size açıklıyor. Bizim 40 günde falan çıktı. Trombofili 3 haftada çıktı
Tamam çok teşekkürler. 🙌🙏

kan veriyorsun eşinle sen o şekilde bakılıyor canım ben devlet hastanesinde yaptırdım 3 ayda çıkıyor gidip alıyorsun e nabıza düşmüyor

Tedavim özelde yapılıyor henüz o aşamaya gelemedik fiyatlar hakkında bir bilginiz varmı
benimde tadavim özelde yapılfı ben devlet hasatnesine randevu aldım kaybım var dedim bu testi eşimede banada yaptılar bana pıhtılaşma testide yaptılar

Tedavim özelde yapılıyor henüz o aşamaya gelemedik fiyatlar hakkında bir bilginiz varmı
Eğer trombofili ve kromozom analizi birlikte yapılacaksa özelde gerçekten çok pahalı. Sadece kromozomsa özelde de yapılabilir aslında. Geçen sene özel laboratuvarda tek kişi kromozom 2000-2500 arasıydı. Trombofili girince 30 ları geçiyor.
Ben de özelde tedavi görüyordum fakat fiyatları duyunca devleti araştırdım. İzmir’de araştırma hastanesinde tamamen ücretsiz yaptırdım ve 1 ayda çıktı sonucum.

Back
X