Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet periferik kanda kromozom analizi. Esimle kan vermistik baktirdik biz.Selam arkadaşlar biraz önce bir konuda genetik testi için ebeveynlrrindende kan alındığını okudum öyle bir şey var mı DNA DİZİLİMİNE falan bakılacakmış diyordu
Ay bende zannettim ki eşimin ailesi ile kendi ailemde bakılacakEvet periferik kanda kromozom analizi. Esimle kan vermistik baktirdik biz.
Bir de trombofili paneli var pihtilasma icin. Onda sadece kadina bakiliyor.
Merhaba. Sonuçları nereye düşüyor acaba tıbbi genetik testlerin? E nabızda yok hala bizim. Bir aya çıkar demişlerdi.Evet periferik kanda kromozom analizi. Esimle kan vermistik baktirdik biz.
Bir de trombofili paneli var pihtilasma icin. Onda sadece kadina bakiliyor.
Devlette nasıl oluyor bilmiyorum ama özellerde yapılan genetik testler e nabıza düşmüyor, ya hastanenin kendi uygulamasından yada gidip alacaksınızMerhaba. Sonuçları nereye düşüyor acaba tıbbi genetik testlerin? E nabızda yok hala bizim. Bir aya çıkar demişlerdi.
Şehir hastanesinde yaptım 4 ayda cıktı e nabıza düşmüştü tabi anlamadığımız için doktor kendisi sistemden cıktı alıp yorumladıMerhaba. Sonuçları nereye düşüyor acaba tıbbi genetik testlerin? E nabızda yok hala bizim. Bir aya çıkar demişlerdi.
Sonuçları e nabıza düşmüyor. E nabızda sadece sonuçlar çıktı - belge olarak görünüyor. Sonucu öğrenmek için genetik bölümünden aynı doktordan tekrar randevu alıp gitmeniz gerek. Doktor size açıklıyor. Bizim 40 günde falan çıktı. Trombofili 3 haftada çıktıMerhaba. Sonuçları nereye düşüyor acaba tıbbi genetik testlerin? E nabızda yok hala bizim. Bir aya çıkar demişlerdi.
Yok yok :) siz ve eşinizin kanından bakılıyorAy bende zannettim ki eşimin ailesi ile kendi ailemde bakılacakteşekkürler
Tamam çok teşekkürler.Sonuçları e nabıza düşmüyor. E nabızda sadece sonuçlar çıktı - belge olarak görünüyor. Sonucu öğrenmek için genetik bölümünden aynı doktordan tekrar randevu alıp gitmeniz gerek. Doktor size açıklıyor. Bizim 40 günde falan çıktı. Trombofili 3 haftada çıktı
Yok yok :) siz ve eşinizin kanından bakılıyor
Peki teşekkür ederimYok yok :) siz ve eşinizin kanından bakılıyor
3 aya çıkıyorsa 3 ay ertelenecek mi yani transfer sürecimkan veriyorsun eşinle sen o şekilde bakılıyor canım ben devlet hastanesinde yaptırdım 3 ayda çıkıyor gidip alıyorsun e nabıza düşmüyor
belki daha erken çıkar biz çam sakurada yaptırmıştık isstanbulda 3 aya anca cıktı3 aya çıkıyorsa 3 ay ertelenecek mi yani transfer sürecim
Özelde 16 günde cikti benim. Özelde yaptirirsan en fazla 1 ayda teslim ederler. Ben 3 yil once yaptirdim 30 bin vermistim3 aya çıkıyorsa 3 ay ertelenecek mi yani transfer sürecim
Özelde yaptırcam tedavim özelde ilerliyor o kadar pahalı mı ya bu pgt mi ne onunla aynı şeymiÖzelde 16 günde cikti benim. Özelde yaptirirsan en fazla 1 ayda teslim ederler. Ben 3 yil once yaptirdim 30 bin vermistim![]()
Özelde belki o kadar uzun sürmezbelki daha erken çıkar biz çam sakurada yaptırmıştık isstanbulda 3 aya anca cıktı
Özelde çok pahalıydıÖzelde belki o kadar uzun sürmez
Tedavim özelde yapılıyor henüz o aşamaya gelemedik fiyatlar hakkında bir bilginiz varmıÖzelde çok pahalıydı
benimde tadavim özelde yapılfı ben devlet hasatnesine randevu aldım kaybım var dedim bu testi eşimede banada yaptılar bana pıhtılaşma testide yaptılarTedavim özelde yapılıyor henüz o aşamaya gelemedik fiyatlar hakkında bir bilginiz varmı
Eğer trombofili ve kromozom analizi birlikte yapılacaksa özelde gerçekten çok pahalı. Sadece kromozomsa özelde de yapılabilir aslında. Geçen sene özel laboratuvarda tek kişi kromozom 2000-2500 arasıydı. Trombofili girince 30 ları geçiyor.Tedavim özelde yapılıyor henüz o aşamaya gelemedik fiyatlar hakkında bir bilginiz varmı