PapatyaHatun34

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
178
47
18
28
Merak edenler için genetik test sonucum çıktı kızlar. Dün almaya gittim. Kromozom sayılarım normal. 27 Kasım da vermiştim kan. Sisteme sonuçlar çıktı diye girilmiş ama detay yoktu. Buradan tecrübe sahibi olanları dinledim hemen randevu almadım çıkmamıştır diye. Çarşamba günü mesaj geldi sonuçlar çıktı diye o şekilde aldım.
Görsel ekledim doktor ömür boyu saklamamı söyledi. Çok geç çıkan bir test olduğunu anladım. Doktor sadece homozigot göz önünde bulundurdu o da kan pıhtılaşma dedi her insan da olabilecek bişeymiş doktorun kan sulandırıcı verir hap şeklinde aspirine benzeyen var dedi. Bakalım son 3 test kaldı onların sonucunu da alınca tedavi gördüğümüz hastaneye gideceğiz. Özel de ki doktorum tedaviye başlamadan önce pıhtılaşma testlerini yaptırmıştı kaç dk pıhtılaşma oluyor vs sorun çıkmamıştı. Bu pıhtılaşma sorunu sonradan tedavi aşamasında olabiliyor mu aklıma takıldı. Opu sonrası da kan sulandırıcı iğne oluyordum regl görünce doktor bıraktırdı kanama durmaz diye. Sizler de sonuçlar nasıldı ?

Eklentiler

• image.jpg
    239,6 KB · Görüntüleme: 20
Bende kasımda verdim hala bekliyorum çıkmasını Bilkent şehir hastanesinde süreç gerçekten çok uzun ilerliyor sadece bu sonuç kaldı tüp bebek için bakalım

Bende kasımda verdim hala bekliyorum çıkmasını Bilkent şehir hastanesinde süreç gerçekten çok uzun ilerliyor sadece bu sonuç kaldı tüp bebek için bakalım
Benim negatif olduğu için doktor istedi. Neden tutmadıgının sebebini araştırıyor. Ama evet uzun sürüyor benim 43 günde çıktı

Benim negatif olduğu için doktor istedi. Neden tutmadıgının sebebini araştırıyor. Ama evet uzun sürüyor benim 43 günde çıktı
Ben daha hiç deneme olmadan doktor istedi aslında böylesi daha iyi bence olumsuz olup bakılması saçma en başta bakılması daha mantıklı dilerim bukez o güzel haberi alırsınız

Ben daha hiç deneme olmadan doktor istedi aslında böylesi daha iyi bence olumsuz olup bakılması saçma en başta bakılması daha mantıklı dilerim bukez o güzel haberi alırsınız
Evet ilk başta serolojik ve hormonal testleri yaptırdı pıhtılaşma testi dakikasını içeren testlerdi. Ona göre tedaviyi başlattı ama negatif olunca bir de bu şekilde başka kromozom olarak testleri istedi. İlk başta yapmasa buna tepki koyardım bende kendi de demişti pıhtılaşma testlerini yapmıştık tekrar yapalım dedi. İnşallah bu süreçte tek duam doğal şekilde sürpriz olması çünkü en baştan beri çabam bu yöndeydi..

Dilerim bu ay o haberi alırsın çoook amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…