Merak edenler için genetik test sonucum çıktı kızlar. Dün almaya gittim. Kromozom sayılarım normal. 27 Kasım da vermiştim kan. Sisteme sonuçlar çıktı diye girilmiş ama detay yoktu. Buradan tecrübe sahibi olanları dinledim hemen randevu almadım çıkmamıştır diye. Çarşamba günü mesaj geldi sonuçlar çıktı diye o şekilde aldım.
Görsel ekledim doktor ömür boyu saklamamı söyledi. Çok geç çıkan bir test olduğunu anladım. Doktor sadece homozigot göz önünde bulundurdu o da kan pıhtılaşma dedi her insan da olabilecek bişeymiş doktorun kan sulandırıcı verir hap şeklinde aspirine benzeyen var dedi. Bakalım son 3 test kaldı onların sonucunu da alınca tedavi gördüğümüz hastaneye gideceğiz. Özel de ki doktorum tedaviye başlamadan önce pıhtılaşma testlerini yaptırmıştı kaç dk pıhtılaşma oluyor vs sorun çıkmamıştı. Bu pıhtılaşma sorunu sonradan tedavi aşamasında olabiliyor mu aklıma takıldı. Opu sonrası da kan sulandırıcı iğne oluyordum regl görünce doktor bıraktırdı kanama durmaz diye. Sizler de sonuçlar nasıldı ?