Çok teşekkür ederimBakın doktor cemal unal ve prof doktor yavuz var youtubeda ızleyın lutfen dıyolarkı kan pıhtılasmanın gebelıkte dusukle alakası yoktur, gebelikte anneyı korumak adına verılır kan sulandırıcılar. ve bu test sonuclarınıza gore kanda pıhtılasmanız yok sakın olun onemlı olanlar FAKTOR 2 FAKTOR 5. VE ANTITROMBIN 3 EKSIKLIGI. onlarda sızde temız gozukuyor
Merhaba benim genetik testimde APC rezistansı Faktör V yüksek görünüyor. Ne demek acaba bilginiz var mı. Henüz doktorla görüşme fırsatı bulamadım daBakın doktor cemal unal ve prof doktor yavuz var youtubeda ızleyın lutfen dıyolarkı kan pıhtılasmanın gebelıkte dusukle alakası yoktur, gebelikte anneyı korumak adına verılır kan sulandırıcılar. ve bu test sonuclarınıza gore kanda pıhtılasmanız yok sakın olun onemlı olanlar FAKTOR 2 FAKTOR 5. VE ANTITROMBIN 3 EKSIKLIGI. onlarda sızde temız gozukuyor
Gönderdim size, yardımcı olursanız çok sevinirimSadece faktör 5 in yüksek olması tek basına bişey ifade etmez isterseniz testi atın bende çok araştırdğım için bilgiliyim bu konuda bilgim kadar bilgilendirirm sizide
Merhaba bende atsam sonucumu yorumlarmisinizSadece faktör 5 in yüksek olması tek basına bişey ifade etmez isterseniz testi atın bende çok araştırdğım için bilgiliyim bu konuda bilgim kadar bilgilendirirm sizide
Merhaba bende atsam sonucumu yorumlarmisiniz