• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Genetik test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan herşeyi düşünüyor bi neden arıyor kendine.Ben de zatüree birine sarılıp öpmüştüm sonrasında çok rahatsızlaşmıştım 2 hafta sonra beyninin gelişmediğini öğrenmiştim.Belki zatüree virüsü bile neden olmuş olabilir.hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlısını versin
Amin inşallah 🤲

Merhabalar, yaklaşık 8 ay önce bebeğimi Akondrogenezis ( ölümcül iskeleti displazisi) nedeniyle doğumdan hemen sonra kaybettim. Genetik test yapilacak eşimle bana ama nasıl ne şekil yapılacak bir bilgim yok. Önce kadın doğuma gidip ondan sonra mi genetik bölümüne gitmem gerekiyor? Bilgilerinize ihtiyacım var. Sağlıcakla..
Bende daha yeni yaptirdim genetik testleri uc dort ayi bulur cikmasi dediler kadin dogum doktorum genetik bolumune gonderdi beni universite hastanesinde ucretsiz yaptilar testleri ama genetik bolumunde ki doktor LA gorusmek icin ucret odedik

Ben şuanda gebe olduğumu öğrendim ve zatureeyim beta 835 antibiyotik kullanıyorum ama. Çok oksurugum ve nefes darligim var. Bebeğe zararı olur mu bu durumun 🥺🥺uyuyamıyorum hem öksürükten hem düşünceden

Back