Kadin dogumcuya gidip soylerseniz yaptirmaniz gerek testleri kagitla elinize verir sizde genetik bölümune gidip o kagitla islem yaptirabilirsiniz.Merhabalar, yaklaşık 8 ay önce bebeğimi Akondrogenezis ( ölümcül iskeleti displazisi) nedeniyle doğumdan hemen sonra kaybettim. Genetik test yapilacak eşimle bana ama nasıl ne şekil yapılacak bir bilgim yok. Önce kadın doğuma gidip ondan sonra mi genetik bölümüne gitmem gerekiyor? Bilgilerinize ihtiyacım var. Sağlıcakla..
Biz üniversite hastanesınde yaptırmıstık. Oncelikle Kadın doğuma gıdıp gebelik kaybınızın oldugunı soyluyosunuz onlar karyotıp analizi(genetik) ve pıhtılasma testlerını istıyorlar ancak esınızı ürolojiye yonlendırıyolar eşinizin testlerıde oradan ıstenıyor. Üni hastanesinde ucretsız yapılıyor sonuclar 5 haftada çıkmış oluyor. inşallah kısa zamanda saglıkla evladınıza kavusursunuzMerhabalar, yaklaşık 8 ay önce bebeğimi Akondrogenezis ( ölümcül iskeleti displazisi) nedeniyle doğumdan hemen sonra kaybettim. Genetik test yapilacak eşimle bana ama nasıl ne şekil yapılacak bir bilgim yok. Önce kadın doğuma gidip ondan sonra mi genetik bölümüne gitmem gerekiyor? Bilgilerinize ihtiyacım var. Sağlıcakla..
Çok teşekkür ederimKadin dogumcuya gidip soylerseniz yaptirmaniz gerek testleri kagitla elinize verir sizde genetik bölümune gidip o kagitla islem yaptirabilirsiniz.
Teşekkür ederimŞehir hastanesine gidip kadın doğumu beni genetik bölüme yönlendirdi orada yaptırdık
Amin inşallahBiz üniversite hastanesınde yaptırmıstık. Oncelikle Kadın doğuma gıdıp gebelik kaybınızın oldugunı soyluyosunuz onlar karyotıp analizi(genetik) ve pıhtılasma testlerını istıyorlar ancak esınızı ürolojiye yonlendırıyolar eşinizin testlerıde oradan ıstenıyor. Üni hastanesinde ucretsız yapılıyor sonuclar 5 haftada çıkmış oluyor. inşallah kısa zamanda saglıkla evladınıza kavusursunuz
Ankara canımTeşekkür ederimhangi şehirdesiniz ?
Bende İstanbul'dayım. Sizin sorun neydi? Hayırlı sonuçlar almissinizdir inşallahAnkara canım
Bebeğin dört aylıkken karnımda öldü canım ondan yaptırdım genetik de Bi şey çıkmadı çok az pıhtı sorunu çıktı ama çok az bu sebep olmaz ilaca gerek yok dendiBende İstanbul'dayım. Sizin sorun neydi? Hayırlı sonuçlar almissinizdir inşallah
Başınız sagolsunBebeğin dört aylıkken karnımda öldü canım ondan yaptırdım genetik de Bi şey çıkmadı çok az pıhtı sorunu çıktı ama çok az bu sebep olmaz ilaca gerek yok dendi
Basiniz sağolsunBizde 13 haftalık bebeğimizi kaybettik vücut ödemi yüzünden büyük ihtimalle genetik sorun olduğu söylendi. Eşimle genetik test yaptırdık özel hastanede doktorun yönlendirmesi ile 5 hafta da sonuçlandı çok şükür bir sorun olmadığı yaşadığımız olayın rastlantısal olduğu söylendi.
Basiniz sağolsunBenim bebeğimin de 12.haftada ense kalınlığı 9 mm di ve giderek arttı tüm vücutta ödem vardı. Genetik doktorumuz da bize teste gerek yok tekrarlamaz dedi
Başınız sağolsunBenim bebeğimin de beynindeki bazı organları gelişmedi 21.haftada kaybettik.Biz öncesinde genetik test yaptırdık birşey çıkmamıştı.Bebeğimize de yaptırdık hatta yurtdışına gönderdik pahalı bir testti onun genetiğinde de sorun yoktu.Bazen sebepsiz oluyor rastlantısal diyorlar.Rabbim hiçbirimize yaşatmasın bir daha.
Tekrar hamile kaldınız miSaolun sizinde başınız saolsun çok zor ama insan kabulleniyor. Biz içimiz rahat etsin istedik bu yüzden test yaptırdık. Yoksa ikinci gebelikte acabalar yaşayacaktım.
İnsan herşeyi düşünüyor bi neden arıyor kendine.Ben de zatüree birine sarılıp öpmüştüm sonrasında çok rahatsızlaşmıştım 2 hafta sonra beyninin gelişmediğini öğrenmiştim.Belki zatüree virüsü bile neden olmuş olabilir.hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlısını versinBaşınız sağolsun, hamile kalmadan 1yil öncesi ve hamilelik boyunca oturduğum evin tam arkasında baya büyük baz istasyonlari vardı. Doktorumuz bununla da alakalı olabileceğini söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?