Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım genetikte yaptırmıştım ayrı olarak söyledim ayrıca kromozon dizilim analizi istemiştimHanimlar, doktora gidip genetik test istiyorum diyince icine neler giriyor trombofili panelide giriyor mu acaba??
Gittim bende gebetige, trombofili ve kromozom ,dizilimi falan mi bilmiyrmCanım genetikte yaptırmıştım ayrı olarak söyledim ayrıca kromozon dizilim analizi istemiştim
Ben gittiğimde trombofili de yaptılar.Gittim bende gebetige, trombofili ve kromozom ,dizilimi falan mi bilmiyrm
Evet ben o ikisini söyledim yaptı başka var mi dedim Yapılacak hayır dedi ama Kadın Doğu da amh testleri vs başka testler var genetik yapar mi bilmiyorumGittim bende gebetige, trombofili ve kromozom ,dizilimi falan mi bilmiyrm
Yaptilar iste bakalim 10 gunu gecti var daha cikmasinaBen gittiğimde trombofili de yaptılar.
Ciktimi sonuçlarin senin peki,neden yaptirmistinEvet ben o ikisini söyledim yaptı başka var mi dedim Yapılacak hayır dedi ama Kadın Doğu da amh testleri vs başka testler var genetik yapar mi bilmiyorum
Anne olmak için öncesinde 2 kaybım vardıCiktimi sonuçlarin senin peki,neden yaptirmistin
Benimde 3 kurtajm vr,Anne olmak için öncesinde 2 kaybım vardı
Yaptır kesin o zaman bende pıhtılaşma çıktı şimdi hamileyim oksapar günlük iğne kullanıyorumBenimde 3 kurtajm vr,
Yaptirdim 10 gun falan oldu,bir cocgum var ilk gebeligimden,seninkiler nasil gebelikti bos mol kimyasalYaptır kesin o zaman bende pıhtılaşma çıktı şimdi hamileyim oksapar günlük iğne kullanıyorum
Inşallah sagsalim kucagina alırsın canm ya kac yasindasinYaptır kesin o zaman bende pıhtılaşma çıktı şimdi hamileyim oksapar günlük iğne kullanıyorum
1 düşğk 1 kimyasal şimdi hamileyşm sağlıkla gelsin inş bebeğim tüm isteyenlere de nasip etsin benim ilk olacak pohtılaşma çocuğu olanlarda da çıkabiliyorYaptirdim 10 gun falan oldu,bir cocgum var ilk gebeligimden,seninkiler nasil gebelikti bos mol kimyasal
Amin kuzum inş isteyen herkese de nasip etsin 24 yaşındayımInşallah sagsalim kucagina alırsın canm ya kac yasindasin
Trombofili 15 gün de çıktı da genetik 2 ay sonra çıkar dediler ben de hala bekliyorum sonuçlarıYaptilar iste bakalim 10 gunu gecti var daha cikmasina
Evet oyleymis bakalim ne cikicak,allahim sglikli gelsin bebis insallah1 düşğk 1 kimyasal şimdi hamileyşm sağlıkla gelsin inş bebeğim tüm isteyenlere de nasip etsin benim ilk olacak pohtılaşma çocuğu olanlarda da çıkabiliyor
Bilmiyrm ki ayri ayri demedi 1 1.5 ayda dediler bakalim hayrlisiTrombofili 15 gün de çıktı da genetik 2 ay sonra çıkar dediler ben de hala bekliyorum sonuçları
Ne cikti peki sonucun,bide nerden baktin bana buraya gelmeden hicbir sekilde ulasamazsin dediTrombofili 15 gün de çıktı da genetik 2 ay sonra çıkar dediler ben de hala bekliyorum sonuçları