Genetik test

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 1 kimyasal gebelik düşüğüm oldu doktor genetik test ve pıhtılaşma testi istedi labaratuvar ismi verdi bide kızlar bu testte kaç tüp kan alınıyo ve fiyatı ne tutuyo ne kadar zaman da çıkıyo sonuçlar önemli bi test mi bu yardım eder misiniz

Ocak ayında genetik test yaptırdık ,eşim ve benden 1 tüp kan aldılar , yaklaşık 7 günde çıkmıştı sonucu, 450 tl ödedik . Bu testleri tekrarlayan düşüklerde yaptırmakta fayda var , bizim temiz çıkmıştı herşey ama içimiz rahat etti en azından , zaten o testler yapılırken de hamileymişim sonra öğrendim,inşallah siz de en yakın zaman da kavuşursunuz yavrunuza.

2 kez kimyasal geçirdim üst üste...doktorum çok normal olduğunu gerek yok dedi.hatta ben yaptirmaktan yanaydim.bosa masraf dedi...3 .sunde yaptirirsin dedi.cok şükür diğer ay yine hamile kaldım....eğer normal düşük varsa tekrarlayan o zaman yaptırmak mantıklı....kese oluşmadan kalp atmadan sorunun ne olduğu çıkmaz genetikte demişti.bana çok mantıklı geldi...

Kese oluşmamıştı canım ama istedi doktor biz biraz panik insanlarız acaba ondan mı istedi ki

Kese oluşmamıştı canım ama istedi doktor biz biraz panik insanlarız acaba ondan mı istedi ki
Bence panik yapmayın çoğu kadın anlamıyor bile kimyasal gebelik geçirdiğini. Bir kaç ay bekleyip tekrardan denemeyi öneriyorlar, tahminen birşey çıkmayacaktır boş yere yaptırmayın derim.

Araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor. Sadece sonuç biraz geç geliyor (1 ay)
Benden 9 tüp kan aldılar ve kandaki her değere baktılar.

Araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor. Sadece sonuç biraz geç geliyor (1 ay)
Benden 9 tüp kan aldılar ve kandaki her değere baktılar.
Eşim özel bir hastanede başka bir hastalık için yaptırdı gen testini onlar da 1 ayda verdiler sonucu. Sanırım test süresinin oluru bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…