Genetik test yaptıranlar var mı?

sunflower16

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
79
66
613
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 7. Haftamda bebeğin kalbinin oluşmaması sebebiyle kürtaj oldum. Doktor ilk gebeliklerde olduğumu ve çok önemsenmeden devam edilmesi gerektiğini söyledi ama ben çok ikilemde kaldım. Böyle bir durumda hiç genetik test yaptıran oldu mu? Süreci nasıl yürüttünüz?

Merhaba bende daha yeni yaptırdım genetik test devlette yapılıyor ücret alınmıyor kan veriyorsunuz kendiniz ve eşiniz 1 ay sonra çıkıyor sonuçlar gidip doktordan alıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar 7. Haftamda bebeğin kalbinin oluşmaması sebebiyle kürtaj oldum. Doktor ilk gebeliklerde olduğumu ve çok önemsenmeden devam edilmesi gerektiğini söyledi ama ben çok ikilemde kaldım. Böyle bir durumda hiç genetik test yaptıran oldu mu? Süreci nasıl yürüttünüz?
Merhaba geçmiş olsun öncelikle bence ihmal etme ben ilk gebeligimde kalbi durdu kaybettim bebeğimi doktorlar yönlendirmedi ikinci gebelikte de kalbi durdu kaybettim hâlâ umursamiyorlardi tartisinca zorumla yapıldı bir çok şey kan pıhtılaşmasi çıktı baktırmani öneririm o kadar çok sebep olabiliyor ki herşey bir neden

Merhaba. Geçmiş olsun. Ben bir kayıp yaşamadım ama düşük tehdidim var. Devlet hastanesi düşerse biz sadece patolojiye yollayabiliriz ama şehir hastanesi genetiğe yollar deyince hemen şehir hastanesine geldik. Bence ihmal etmeyin. Genetik testi yaptırın. Ama süreç hakkında bir bilgim yok. Ben bugün taburcu olacağım. Allah korusun ama evde düşerse bir şeyin içine koyup buraya getirin dediler..

çok teşekkürler. Ben de salı gününe genetik merkezinden randevu aldım. Pıhtılaşma kromozom analizi kesin yaptıracağım. Aslında akraba evlilikleri için olan panel 3 yaptırabilirsiniz dediler ama aramızda akrabalık olmadığı için o kadar kapsamlı bir test yerine panel 1 i yaptırmayı düşünüyorum ek olarak. Bu normal zamanlarda da yapılıyormuş.

Merhaba. Geçmiş olsun. Ben bir kayıp yaşamadım ama düşük tehdidim var. Devlet hastanesi düşerse biz sadece patolojiye yollayabiliriz ama şehir hastanesi genetiğe yollar deyince hemen şehir hastanesine geldik. Bence ihmal etmeyin. Genetik testi yaptırın. Ama süreç hakkında bir bilgim yok. Ben bugün taburcu olacağım. Allah korusun ama evde düşerse bir şeyin içine koyup buraya getirin dediler
Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Back
X