• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genetik test yaptıranlar bakabilir mi ?

Magnolia1986

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
716
262
23
38
kızlar benim 2 düşük bir kimyasal gebeligim oldu tahliller temiz en son kromozom ve pıhtılaşma ya bakıldı kromozomda çok şükür sorunsuz kan olayını 2 Dr a gösterdim çünkü genetikci izinli :( pek anlamadi gibiler kadın doğumcu baktirdiklarim biri birşey yok dedi ama tatmin olmadım şimdi yine özel hastaneye gidicem de kadın doğumcumu anlar mı aranızda da böyle birşey yaşayan var mı şimdiden teşekkür ederim

çünkü varsa bile ilacı kadin doğumcular veriyor takip ediyor diye duydum size danışmak istedim sonuçta yaşayan varsa daha iyi bilgi vermiş olur

Canım benimde 3 düşük oldu en sön mayısta kürtaj oldum bütün tahlilleri bende yaptırdım genetik tahlilide esimede baktılar ne yazıyo raporunda bi yazarmisin bana?

MTHFR 1298 mi ne heterizigot öteki değerler normal kromozom da 46 benim de eşiğinde x y değeri de normal ne eksik ne fazla zaten bulunamamıştır anormallik diyor

özeli bilmiyorum ama araştırma da tıbbi genetik bölümden randevu alıyorsun kanına bakıyorlar hem senin hem eşinin ordan kromozom sayısına birde kadında kan pihtilasmasi var mı diye bakıyorlar özel de daha çabuk çıkıyor tabi sonuçlar

valla her kafadan bir ses çıktığı için ben de Dr dan memnun kalmadığımdan bıraktım başka Dr demişti ben yaptırdım yine de

MTHFR 1298 mi ne heterizigot öteki değerler normal kromozom da 46 benim de eşiğinde x y değeri de normal ne eksik ne fazla zaten bulunamamıştır anormallik diyor
Canim anladigim kadarıyla genetiginde bi sorun yok yani doğuştan gelen bi gen bozukluğun yok ama doktor sana kan sulandirici iğne werebilir sen hangi kadın dogumcu bu tahlilleri istediyse ona git tedavini ol Wè saglicakla bebisini kucağına al inşallah genetikci bildiğim kadarıyla bu raporu çıkartır tedaviyi hangi doktor tahlil istemişse o yazar doktora gidince haber wer mutlaka takip edicem seni insallah

Bende sadece 46 XY eşime de 46 XY yazıyo kadın doğumcuya gösterdim hiç bi sorun bulunamadı hsg kan pihtilasmasi aklına ne geliosa bakıldı önlem amaçlı corasprin werdi sanada werebilir corasprin durumuna göre igneylede başlayabilir bence hiç ara wermeki bebiste gecikmesin:)

yaptıran yok sanırım ben yine bildiğim gibi gidicem Dr a sanırım

Ben de devlette yaptırdım canım senenin başında bebeğimi kaybettim.
Doktorum istedi, kromozomlarda bir sorun çıkmadı,
ama senin gibi bir gende kan pıhtılaşması çıktı.. (heterizigot)
Onun için de doktor, gebe kaldığında kan sulandırıcı iğne vereceğini söyledi..

arkadaşlar özelde bu pıhtılaşma testleri çok pahalı 4 ü birden. önemli olan hangisi bilen var mı?o 2 sini yaptırmak istiyorum.fakültede büyük düşük olmadan öldür Allah yapmıyorlar.

merhaba özelde pahalı evet 2.5 milyar felan nerde oturuyorsunuz kaç düşük var birde ? ben rahim filmi çekildim 2 gün önce en son ona da bakıldı birşey çıkmadı ne olur ne olmaz diye hamile kaldığımda kan sulandırıcı verilecek her ihtimale karşı pıhtılaşma yok ama neden de yok malesef

Back
X