- 23 Ekim 2015
- 1.004
- 876
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim fakulede yapiyor bunu kan veriyorsun esinle sen kromozomlariniza bakiliyorArkadaşlar mrb, bi sey sormak istiyorum, esimle bana genetik test yaptircaz sanirim kromozom testi ve genetik test ayni sey, istanbul da nerde yaptirabilirum ve ne kadar acaba bilgisi olan.var mi???
Ben bir kaç yere sordum avcılarda yalnız eşim için 250-400TL arası fiyat verdiler.Farklı yerlerde.(bu arada bizden istenen test Karyotipleme periferik kan analizi) Henuz yaptırmadık gerçi.
MTHFR mutasyon testi yaptırdım ben de kızlar daha yeni tıp fakültesinde
canım bilmiyorum doktorum istedi 20 günde çıkıyormuş sonuç daha çıkmadıOnu neden istediler melismina, sonuc nasil çıktı? ?
canım bilmiyorum doktorum istedi 20 günde çıkıyormuş sonuç daha çıkmadı
Kan pihtilasmasina bakilioMTHFR mutasyon testi yaptırdım ben de kızlar daha yeni tıp fakültesinde
ARKADAŞLAR genetik testimde mthfr c677t homozigot mutasyon saptanmış birde fibrinojen 455g-a heterozigot mutsyon saptanmıştır bilgisi olan varmı
Pihtilasma var cnm. Homozigot hastasi oluo hatta . Igne kullanirsin mutlaka gebelikteARKADAŞLAR genetik testimde mthfr c677t homozigot mutasyon saptanmış birde fibrinojen 455g-a heterozigot mutsyon saptanmıştır bilgisi olan varmı
cokk tesekkürler ama homozigot hastası oluyor derken anlıyamadımPihtilasma var cnm. Homozigot hastasi oluo hatta . Igne kullanirsin mutlaka gebelikte
Cnm pihtilasma testlerinde iki tur oluyo heterozigot ve homozigot seklinde. Heterezigot oldugun genlerde tasiyici oluyosun . Homozigot olunca da hastasi oluyosun. Mthfr mutasyonunda ozellikle folik asit onemli cnm.cokk tesekkürler ama homozigot hastası oluyor derken anlıyamadım
Senin kac dusugun var cnm. Esin ve senin kromozom testlerini de yaptirdiniz micokk tesekkürler ama homozigot hastası oluyor derken anlıyamadım
canım merhaba sen folbiol mu kullanıyordun farklı bir folik asit mi önermişti doktorun?Cnm pihtilasma testlerinde iki tur oluyo heterozigot ve homozigot seklinde. Heterezigot oldugun genlerde tasiyici oluyosun . Homozigot olunca da hastasi oluyosun. Mthfr mutasyonunda ozellikle folik asit onemli cnm.
Cnm bn imom kullaniyorum. Basta folidoce kullaniyodum. Simdi serkan hoca imom verdi bunda folik asit b12 fln varcanım merhaba sen folbiol mu kullanıyordun farklı bir folik asit mi önermişti doktorun?
tüp bebek basarısız 1 deneme diş gebelik 1 kromozomlara yeni bakılacakSenin kac dusugun var cnm. Esin ve senin kromozom testlerini de yaptirdiniz mi