- 24 Ağustos 2022
- 4.050
- 11.724
- Konu Sahibi destinesiaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kan pıhtılaşması varmış yüksek ihtimalle iğne vericektir doktorun. Heterozigot yazan genlerde pıhtılaşma varArkadaşlar merhaba, biri Haziran diğeri Mart olmak üzere 2 düşüğüm var araştırmak için genetik test verdik trombofili paneli sonucum bu şekilde çıktı anlayan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Bende sorun görünüyor iğne başlamam gerekiyormuş diğer kromozom sonucu çıkmadı aslında o uzun sürüyor. Bu 20 günde çıktıCnm sonuçların 2 ayda çıkmış sanırım, sanırım pıhtılaşma var
Bnımde 2 kımyasalım vardı hatırlarsan ocak ve martta.
Bn smdı tedbir amaçlı 10 gundur coraspin yutuyorum
Genetıge gtmedım ama pazar sabahı test yapıcam eger varsa doktorla goruşucem
merhaba, 1 yıl içinde 3 düşük 1 kimyasal gebelik yaladım doktorum bana da genetik merkezine gitmemi önerdi pıhtılaşmadan şüpheleniyor, siz hangi hastanede yaptırdınız, bana eğitim araştırma hastanesinde yaptırmamı önerdi doktorum, bir de kan vermeye gittiğinizde sizden beklenen bir kriter varmı regl olmama aç olma vs. gibiArkadaşlar merhaba, biri Haziran diğeri Mart olmak üzere 2 düşüğüm var araştırmak için genetik test verdik trombofili paneli sonucum bu şekilde çıktı anlayan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Merhaba ben İstanbulda yaşıyorum şehir hastanesine gittim eşimle hem kromozom analizi hem de trombofili paneli yaptırdım. Aç mıydım değil miydim hatırlamıyorum ama sanırım o bir kriter değil. Regl gitmeyin bitmesini bekleyin öyle gidin. Eşinizden kromozom analizi için 2 tüp sizden kromozom analizi için ve trombofili paneli için 3ten fazla tüp kan alacaklardır. Kromozom analizi 3 ayda trombofili paneli 1.5 ayda sonuçlanıyor. Dilerim sağlık sorununuz yokturmerhaba, 1 yıl içinde 3 düşük 1 kimyasal gebelik yaladım doktorum bana da genetik merkezine gitmemi önerdi pıhtılaşmadan şüpheleniyor, siz hangi hastanede yaptırdınız, bana eğitim araştırma hastanesinde yaptırmamı önerdi doktorum, bir de kan vermeye gittiğinizde sizden beklenen bir kriter varmı regl olmama aç olma vs. gibi
çok teşekkür ederim, ben de istanbulda yaşıyorum çapadan randevu almaya çalışıyrum, daha önce eşimle eşli kromozom analizi yaptırdığımızda sorun çıkmamıştı, kadın doğum doktorum sadece senin test yaptırman yeterli olur dedi bakalım, umarım ciddi bir sorun yoktur. Teşekkürler bilgi içinMerhaba ben İstanbulda yaşıyorum şehir hastanesine gittim eşimle hem kromozom analizi hem de trombofili paneli yaptırdım. Aç mıydım değil miydim hatırlamıyorum ama sanırım o bir kriter değil. Regl gitmeyin bitmesini bekleyin öyle gidin. Eşinizden kromozom analizi için 2 tüp sizden kromozom analizi için ve trombofili paneli için 3ten fazla tüp kan alacaklardır. Kromozom analizi 3 ayda trombofili paneli 1.5 ayda sonuçlanıyor. Dilerim sağlık sorununuz yoktur