Canım bende aynı şeyleri yaşadım 6 haftalik bebeğimi kaybettim sonrasında genetik testler yaptırdım ve seninki gbi çıktı aynı sonuçlarım. Doktor çok önemli bişey değil dedi ama her ihtimale karşı hamilelikte iğne vuruncaksin 9 ay boyunca dedi . Dün hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim ve hemen iğne verdi hergün koldan yapacaksın dedi biraz zman geçince de aspirin verecek ikisi bir kullanacakmisim. Tabi eğer hamileliğimin sağlıklı bi şekilde devam ederse . Eğer doktorun gerek görmediyse içini rahat tut. Bildiğim kadarıyla aspirin ve iğne doğumdan önce bırakılmaliymis genetik doktorum söylemişti.Arkadaslar merhaba.İlk bebegimi 6 haftalikken kaybettim ve genetik test yaptirdim.MTHFR C677T ve PAI-1 4G/5G genleri heterozigot diye bir sonuc cikti .Suan yeniden hamileyim 32.haftama geldim cok sukur.Doktorum cok gerek gormedi ama ben israr edince hamileligimin basinda coraspin kullanmaya basladim.Suan artik birakmam gerektigini soyluyor ama ben cesaret edemiyorum.Benimle ayni genleri heterozigot olanlar ne yaptilar,doktorlari nasil bir yol izledi benimle paylasir misiniz??
Yok canım yanlış anladın şuan aspirin vermiyor değerim çok düşük ilk haftalarda kanama yapabilir mis o yüzden şuan sadece iğne verdi . Biraz zman geçince aspirine de başlayacam ikisini bir kullanacam . Bu arada sen hangi marka kullanıyorsun igneyi . Doktor sana kalmış ister kol ister gobekten yaptır dedi ben iğneden korktuğum için koldan yaptırdım onda bile çok korktum iğne yakıyor baya cunki gobekten cesaret edemem canım.Once igne verip sonra aspirine gecirmesi degisik geldi. Bide neden koldan genelde gobekten yapiliyor bu igneler. Ben oyle yapiyorum cok uzun zamandir. Koldan igneyi merak ettim degisik bir igne mi acaba
Cok gecmis olsun canim sana da.Bugun doktorumla konustum coraspini birakirsam bana bi alternatif ilac vermesini istedim.Clexane igne verdi ama kesinlikle coraspini birakicaksin dedi.Erken dogum olma ihtimaline karsi coraspinin birakilmasi lazimmis.Canım bende aynı şeyleri yaşadım 6 haftalik bebeğimi kaybettim sonrasında genetik testler yaptırdım ve seninki gbi çıktı aynı sonuçlarım. Doktor çok önemli bişey değil dedi ama her ihtimale karşı hamilelikte iğne vuruncaksin 9 ay boyunca dedi . Dün hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim ve hemen iğne verdi hergün koldan yapacaksın dedi biraz zman geçince de aspirin verecek ikisi bir kullanacakmisim. Tabi eğer hamileliğimin sağlıklı bi şekilde devam ederse . Eğer doktorun gerek görmediyse içini rahat tut. Bildiğim kadarıyla aspirin ve iğne doğumdan önce bırakılmaliymis genetik doktorum söylemişti.
İğne de galiba doğuma yakın bırakılıyor canım nette öyle okumuştum. Sen doktorunu dinle canım inşallah doğuma kadar bişey olmazCok gecmis olsun canim sana da.Bugun doktorumla konustum coraspini birakirsam bana bi alternatif ilac vermesini istedim.Clexane igne verdi ama kesinlikle coraspini birakicaksin dedi.Erken dogum olma ihtimaline karsi coraspinin birakilmasi lazimmis.
Yok canım yanlış anladın şuan aspirin vermiyor değerim çok düşük ilk haftalarda kanama yapabilir mis o yüzden şuan sadece iğne verdi . Biraz zman geçince aspirine de başlayacam ikisini bir kullanacam . Bu arada sen hangi marka kullanıyorsun igneyi . Doktor sana kalmış ister kol ister gobekten yaptır dedi ben iğneden korktuğum için koldan yaptırdım onda bile çok korktum iğne yakıyor baya cunki gobekten cesaret edemem canım.
Amin insallah.Rabbim herkese saglikla hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah.İğne de galiba doğuma yakın bırakılıyor canım nette öyle okumuştum. Sen doktorunu dinle canım inşallah doğuma kadar bişey olmaz
Kol aşırı derecede acıttı canım hatta yaktı böyle. Yeri şuan belli kıpkırmızı oldu . Ben oksapar igneyi kullanıyorum. Gobekten cesaret edemiyorum korkuyorum. Sende mi 9 ay boyunca kullanacaksın igneyi . Birde bu ilk bebek mi canım. İlk defa mı iğne kullanıyorsun yani .Gobegi tavsiye ederim cunku cok kolay. Kol acitiyor. Bidr bir sure sonra morarmalar sislikler gobekte gorunmuyor. Ara ara morarmalar oluyor her zaman olmasada .. cleksan ve muadillerini kullaniyorum homozigotum var yani asiri riskliyim asprinde ecoprin kullaniyorum..
İnşallah canım inşallahAmin insallah.Rabbim herkese saglikla hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah.
Kol aşırı derecede acıttı canım hatta yaktı böyle. Yeri şuan belli kıpkırmızı oldu . Ben oksapar igneyi kullanıyorum. Gobekten cesaret edemiyorum korkuyorum. Sende mi 9 ay boyunca kullanacaksın igneyi . Birde bu ilk bebek mi canım. İlk defa mı iğne kullanıyorsun yani .
Rabbim bi daha yaşatmasın sana canım inşallah bende eylül ayında kurtaj oldum 6 haftalik kalbi durdu sonrasında testler yapıldı öğrendim. Peki o zman kullandığın iğne farklı miydi canım yani etki etmedi mi dozu felan mi düşük geldi .Benim gecen sene bi kaybim var. 8 haftalik kalbi durmustu. Bu 2. Suan 16 haftalik. O zamanda kullanmistin igne.. kol bacak falan acitiyor. Gobekte oyle bir sorun gobekten yap bence ben dogumdan sonrada kullanicam benim risk oranim yuksek... igne yag dokudan emiliyor yagli yere yapmak gerekiyor ama onunda yerleri var iste.. gobek en uygunu ve koldan falan cok daha iyi.
Rabbim bi daha yaşatmasın sana canım inşallah bende eylül ayında kurtaj oldum 6 haftalik kalbi durdu sonrasında testler yapıldı öğrendim. Peki o zman kullandığın iğne farklı miydi canım yani etki etmedi mi dozu felan mi düşük geldi .
Merhaba arkadaşlar, iki gebelik kaybım var. Faktör II, V ve MTHFR sonuçlarım homozigot normal çıktı. Kromozom sonucu henüz çıkmadığı için doktoruma göstermedim. Homozigot normal olmasının karşılığını da pek bulamadım nette. Bilen var mı?
Teşekkür ederimSorun olunca mutant yazar yaninda normal yani sizinki
Canım benimki normalde 8 haftalık ti ama 6 haftalik ta kalbi durduğu için kurtaj oldum. Bende çok kafaya takmadım cunki ablam da da var pihtilasma bende de vardır diye düşünüyordum tahmin ettiğim gbi de oldu . Şuan da hamile miyim değil miyim oda belli değil cunki değerler iki katı olarak artmıyor yarın tekrar yaptırcam inşallah hayırlısı olur. Rabbim isteyen herkese versinKalp atimi zaten 6+2 de basliyor. Yo ayni doz ayni igne.. valla ben kafaya takmadim acikcasi gebeliklerde ilk trimesterdaki kayiplar sagliksiz embriyo olarak kabul ediliyor. Ben kanama pihtilasma hastasi oldugumu biliyodum gebelik oncesinde. Tum arastirmalari yapmistim.. daha yuksek doz tavsiye etti kadin dogumculardan biri esim ve hocalar asla dediler.. 0.4 yeterli daha yuksegi tedavi dozu biz seni tedavi etmiyoruz saglikli kalmani sagliyoruz dediler. Zaten yuksek dozlar yatan hastalara emboli atagi gecirenlere veriliyor dediler. Simdiki kadin dogumcumda dusukler olabilir ama 0.4 den ustu yuksek gelir dedi. Esimde ayni fikirdeydi zaten. Dedigim gibi kalp durmasinda da takmadim yapicak bisey yok sagliksizsa duser.. bazi seylerin aciklamasi olmuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?