• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genetik test istanbul

mmousee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.420
1.246
248
merhaba arkadaşlar bir boş gebelik bir tüp bebek kimyasal düşük sonra kendiğinden hamile kalarak yine kimyasal düşük yaşadım.
doktor genetik test yaptırın artık ben yardımcı olamam dedi.
ben çapa tıp fakültesiinde yaptırmayı düşünüyorum. bir prof randevu alıp.
ama kontrole regl ikenmi yoksa normal zamanımdamı gitmem gerekir bilmiyorum.
daha önce yaptıranlar yardımcı olursanız sevinirim. süreç hakkında hiç bilgim yok maalesef :(

merhaba arkadaşlar bir boş gebelik bir tüp bebek kimyasal düşük sonra kendiğinden hamile kalarak yine kimyasal düşük yaşadım.
daha önce yaptıranlar yardımcı olursanız sevinirim. süreç hakkında hiç bilgim yok maalesef :KK43:
Merhaba canım. Genetik test için adetli olmana aç yada tok olmana falan gerek yok. Eşin içinde geçerli. Sadece kan veriyorsunuz o kadar. 1-1 buçuk ay sonra sonuçlarınız çıkıyor. Ben bakırköy dr.sadi konuk da yaptırdım. Fatma ekici doktor. Randevu alıp gidiyorsun. Düşüklerin olduğunu söylediğinde yardımcı oluyorlar zaten. Normalde hiç düşüğü olmayan insanlara yapılmıyor. Kayıpların için öok geçmiş olsun. Sorun olursa yardmcı olrm.

daha önce yaptıranlar yardımcı olursanız sevinirim. süreç hakkında hiç bilgim yok maalesef :KK43:
Ama genetikten ziyade kan pıhtılaşma testide isteyebilirsin. Eğer sorun varsa iğne kullanman gerekli. Genetikten ziyade kayıpların çoğu bu sebepten oluyor. Bebeğe kan akışı rahat gitmediği için beslenemiyor ve düşüyor. Ben bunun yapılmasını istedim ama doktor 3 düşüğüm var deseydin yapılırdı dedi. Zaten ben önlem amaçlı iğne kullanmıştım hamileyken sebebi başka kaybımın. Benim 1 kürtajım var. Sende mutlaka rica et genetikçiden.

Ama genetikten ziyade kan pıhtılaşma testide isteyebilirsin. Eğer sorun varsa iğne kullanman gerekli. Genetikten ziyade kayıpların çoğu bu sebepten oluyor. Bebeğe kan akışı rahat gitmediği için beslenemiyor ve düşüyor. Ben bunun yapılmasını istedim ama doktor 3 düşüğüm var deseydin yapılırdı dedi. Zaten ben önlem amaçlı iğne kullanmıştım hamileyken sebebi başka kaybımın. Benim 1 kürtajım var. Sende mutlaka rica et genetikçiden.
canım çok teşekkür ederim. sen özelde yaptırdın sanırım. ben üniv yaptırmak istiyorum özelde çok pahalıya geliyor dediler.

canım çok teşekkür ederim. sen özelde yaptırdın sanırım. ben üniv yaptırmak istiyorum özelde çok pahalıya geliyor dediler.
Hayır canım devlet hastanesi benim yaptırdığım yer. Dediğin gibi çok pahalı testler. Eşimle birlikte yaptırdık birde maaliyetin altından kalkamazdık heralde. Sonrasında translokasyon testide yaptırdı genetikçimiz sağolsun. 1 ay sonra çıkıyor sonuçlar ama olsun. Para dökmektense beklerim. Tüpe yeterince harcıyoruz zaten.

Hayır canım devlet hastanesi benim yaptırdığım yer. Dediğin gibi çok pahalı testler. Eşimle birlikte yaptırdık birde maaliyetin altından kalkamazdık heralde. Sonrasında translokasyon testide yaptırdı genetikçimiz sağolsun. 1 ay sonra çıkıyor sonuçlar ama olsun. Para dökmektense beklerim. Tüpe yeterince harcıyoruz zaten.
doğru canım haklısın. Allah yardımcımız olsun :(

Mouse canim nasilsin?
:( Rabbim sizi de imtihan ediyor zor bir süreç
Biz Pendik Marmara Egitim ve Arastirma Hastanesinde Genetik ve Kromozom Testi yaptirdik.
Ikinci bebegimi kaybedip kürtaj olduktan bir yada iki gün sonra yaptırdık.
Genetik test ve kromozom testleri kan alınarak bakılıyor canim.
Eşimden ve benden bir kac tüp kan alındı.
Sonuçların cıkması 1 ay sürdü.
En kısa zamanda sonuçlara ulaşip en uygun tedaviyle bebeginize kavusun inşaAllah canım.

Back
X