merhaba kızlar ben 4. tüp bebek tedavime başlamak istiyorum doktorumla konuştum genetik tanı yapalım dedi tedaviden önce [düşüklerim var benim ] aranızda yaptıran varmı varsa nekadar tutuyor ücreti merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim doktorum osman develioğlu tanıyanlar varsa eğer aynı doktorumla devam edeyimmi yoksa başka bi doktormu araştırayım .....
merhaba kızlar ben 4. tüp bebek tedavime başlamak istiyorum doktorumla konuştum genetik tanı yapalım dedi tedaviden önce [düşüklerim var benim ] aranızda yaptıran varmı varsa nekadar tutuyor ücreti merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim doktorum osman develioğlu tanıyanlar varsa eğer aynı doktorumla devam edeyimmi yoksa başka bi doktormu araştırayım .....
Teşekkür ederim canım doktoruma bunu bi danışayım. 5.gün olduğu için çözüp bir daha dondruramayız demişti bana. Acaba testi embriyo üzerinden değil de eşimle ben yaptıırsak da olur mu ki?Benim 5.gune kalan embriomdan hucre alinip genetik teste gonderildi. Embriyom sonuc cikana kadar donduruldu.
Anladım canım hayırlısı olsun ne diyelim inşallah bi sıkıntı çıkmaz diğerlerinde. Senin de inşallah sonucun güzel çıkar da hayırlısıyla kavuşursun bebişlerineBenim embriyo dondurulmadan once hucre alinip genetik taniya gonderildi emelcixx. Sonra donduruldu. Sonuc cikana kadar dondurulmus olarak bekleyeck. Sonuc iyi cikarsa cozulup transfer yapilacak. Sonuc problemli cikarsa imha edilecekmis. Esinle sana yapilacak test farkli olur. Embriyoya yapilan genetik testte kromozomsal anomali arastirilacak.
Sagol canim... ins. Senin de hepimizinde guzel hayirli ewlatlari olur...Anladım canım hayırlısı olsun ne diyelim inşallah bi sıkıntı çıkmaz diğerlerinde. Senin de inşallah sonucun güzel çıkar da hayırlısıyla kavuşursun bebişlerine
Amin canım inşallah...Sagol canim... ins. Senin de hepimizinde guzel hayirli ewlatlari olur...
pgt topiği var canım bende genetik tanı yaptıracam . eşim ile orak hücre taşıyıcısıyızhiç cevap yazan olmamış , bu şekilde taramadan genetiği bozuk gelen yok mu ?
kromozom analizi yaptırmışmıydınız canm eşinle senden alınan bir tüp kan varya.pgt topiği var canım bende genetik tanı yaptıracam . eşim ile orak hücre taşıyıcısıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?