sinem8484

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.032
27
116
Bursa
merhaba kızlar ben 4. tüp bebek tedavime başlamak istiyorum doktorumla konuştum genetik tanı yapalım dedi tedaviden önce [düşüklerim var benim ] aranızda yaptıran varmı varsa nekadar tutuyor ücreti merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim doktorum osman develioğlu tanıyanlar varsa eğer aynı doktorumla devam edeyimmi yoksa başka bi doktormu araştırayım .....

bende 4. denememden önce yaptırmıştım bu testleri...
başarısız tüp bebek denemeleri ve iki düşüğüm olduğunu söyleyince üniverste hastanesinde yazdırdım ve hiç para vermeden yaptırdım...
bende pıhtılaşma çıktı iyiki yaptırmışım diyorum...sende ihmal etme yaptır...
rabbim yardım etsin işini kolaylaştırsın...

canım benim de 4 başarısız tüp denemem vardı. yakın zamanda bu yüzden genetik testi yaptırdık. memorialde yanlış hatırlamıyorsam benim ve eşimiin testi toplam 1 300'e yakın birşey tuttu. bana bir de ofis histeroskopi önerdiler onu da yaptırdım oda 980 tl.tuttu yine memorialde.ben hiç hamile kalmadım diye yapıldı bunlar. Ayrıca osman hocayı tanıyorum. benim eski doktorum .bizimle çok ilgilendi kendisi fakat 2 negatif tüp denemesi olunca ben istanbula bahçeciye gittim. orada daa olmayınca memoriali seçtim. şu an 5. tü denememi yaptım ve yarın test günüm. Osman Hoca çok iyi de tp bebekte labortuvar koşulları çok önemli bunu farkettikten sonra daha büyük merkezlerin tecrübe ve ımsı (sperm büyütme) imkanlarını araştırıp istanbula yöneldik biz. Allah yardımcın olsun.

merhaba kızlar, ben ilk tüp bebek denememde pozitif sonuç aldım. lakin 2,5 aylıkken bebeğimin gelişimi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. 1 ay önce kürtaj oldum ve ancak yeni yeni kendimi toparlıyorum. doktora neden böyle olduğunu sorduğumda genetik bir proplem olduğunu söyledi. bende 'tüp bebekte en iyi sperm ve yumurta seçilmiyormu' dedim. 'işin genetik kısmını bilemeyiz' dedi. 9 tane daha dondurulmuş embriyom var, onlara bazı genetik testler uygulanabiliyormuş galiba. siz hiç böyle birşey denedinizmi

biz de 3.denememizi cgh yöntemi ile yaptırıyoruz bu yöntemle embriyolardan hücre alınıp genetik olarak inceleniyor ve sağlam olanlar transfer ediliyor bu işlem 2 ay kadar sürüyor bu arada emriyolar donduruluyor ama bu bildiğimiz dondurma işlemi değil yavaş yavaş donup çözülmüyor aniden şoklanarak dondurulup çözülüyor böylece embriyo zarar görmüyor bu arada sen beklemede oluyorsun 2 ay sonra transfer zamanı gidip transferini yaptırıyorsun biraz farklı vede pahalı bir yöntem osman hoca bizden cgh,transfer,macs, ilaçlar dahil bütün hepsine 11.000 tl aldı kredi çekip birsürü borca girdik valla inşallah karşılığını alırız da kavuşuruz yavrumuza yada yavrularımıza

merhabalar.ben tüp bebek tedavisinden önce rutin testler yapılırken öğrendim genetik problem olduğunu.testler arasında genetik testte vardı.bu testi ankara anatolya tüp bebek merkezindeki dr istemişti.biz önce ne gerek var demiştik bu test için ama şimdi iyiki yaptırmışız diyorum.108 tl verdik test için.ankara genlab labaratuvarında yaptırdık.tek kişi fiyatı bu.sorun olduğu anlaşılınca tedavilerimde pgt uygulandı.anatolyada 4defa tüp bebek yaptırdım.4.de nasip etti Allah.tedavilerim 4000-5000 tl.civarında tuttu.şimdi iki kızım var Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda inşaallah.sevgiler.

Kızlar merhaba tüp bebek tedavisinde emriyoya genetik çalıştırıp sonuçta bozuk çıkıp daha sonrasında sağlam yani genetigi doğru emriyoya raslandimi benim 8 denemem di 2 deneme daha yapalım diye düşünüyoruz ama bu samanlikda iğne aramak gibi birşey umuda ihtiyacım var benim durumumda olan varmı ?

Merhaba uzun zamandır yazılmamış buraya ben agustos ayinda 5 . Gune gelmis blastoya kapsamli kromozom taramasi yaptirdim yasim 39 ilk tüp bebek denememdi . Embriyom 1. Kaliteydi ve ben heyecanla transfer günümü bekliyordum fakat 3 hafta kadar sonra alinan biyopside embriyoda genetik bozukluk trisomi 22 oldugu saptandi ve transfer gerceklesmedi . Bende 42deumut gibi ayni soruyu sormak istiyorum aslinda 2 ya da 3 denemesinde saglikli embriyoya ulasip transferi gerceklesen var mi ? Bu ilk tecrubenin genetik problemle sonuclanmasi bende korku yaratti . Tekrarlar mi ?

Merhaba yarin 2 embriyom 5.gunu dolduracak ins. ve genetik tani yapilacak sonuc gelene kadar dondurulacaklar. Embriyolarim kacinci kalite bilmiyorum ama dr yasim itibariyla bana %10 sans werdi.

Kuzum79 inşallah genetiği düzgün çıkar ben 10 kez tüp bebek denedim son 4 denememizde genetiği bozuk çıktı zaten ilerlemedi eğer genetiği doğruysa devam ediyor 5 . Güne kadar geldiyse bu umut verici inşallah canım Allah yardımcımız olsun

Günaydın kızlar. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım ama 8haftalıkken gelişmediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Fakat alınan bebeğe genetik test yaptıramadık. Şimdi 7tane daha embriyom var 5.gün donduruldu. Doktoruma sordum onları transfer etmeden genetik test yapsak sonra transfer olsa dedim ama 5.gün olduğu için genetik test yapamayız dedi. 5.gün olup da genetik yaptıran var mı?

Benim 5.gune kalan embriomdan hucre alinip genetik teste gonderildi. Embriyom sonuc cikana kadar donduruldu.

Benim 5.gune kalan embriomdan hucre alinip genetik teste gonderildi. Embriyom sonuc cikana kadar donduruldu.
Teşekkür ederim canım doktoruma bunu bi danışayım. 5.gün olduğu için çözüp bir daha dondruramayız demişti bana. Acaba testi embriyo üzerinden değil de eşimle ben yaptıırsak da olur mu ki?

Benim embriyo dondurulmadan once hucre alinip genetik taniya gonderildi emelcixx. Sonra donduruldu. Sonuc cikana kadar dondurulmus olarak bekleyeck. Sonuc iyi cikarsa cozulup transfer yapilacak. Sonuc problemli cikarsa imha edilecekmis. Esinle sana yapilacak test farkli olur. Embriyoya yapilan genetik testte kromozomsal anomali arastirilacak.

Anladım canım hayırlısı olsun ne diyelim inşallah bi sıkıntı çıkmaz diğerlerinde. Senin de inşallah sonucun güzel çıkar da hayırlısıyla kavuşursun bebişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…