Genetik Tahlil Nedir? Neden istenir?

GeminiWoman

🌱
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
2.436
3.533
133
Kizlar merhaba onceki konularimdan bilenler vardir belki. Tesadufen ast ve alt yuksekligiyle (karaciger enzimlerinin) cok yuksek oldugunu ogrendik her seyine bakildi ve bi sonuc bulunamadi. Enzim degerleri biraz dustu ama yinede yuksek dendi. Sonra kan tahlillerinde alfa1 antitripsin eksikligi cikti. Be bunun icin oglumdan genetik tahlil istediler. Bundanda bi sonuc alamazsak son care biyopsi dediler. Hastane randevumuza daha 6gun var. Arastir arastir kafayi yemek uzereyim. Daha evladim 2 yasinda cok korkuyorum. Anlatamam. Konu hakkinda bilgisi olan var mi? Yardim edin lutfen

Canim cok gecmis olsun oncelikle.bu konu da bilgim yok malesef ama arastirma internetten lutfen.internette yazilanlar insana kafayi yedirir cinsten cunku.

Canim
Canim merhaba benim bebeğimde 1 yaşında aynı durum bizde de mevcut hangi sehirdesin ve değerleri kaç çıkıyor sonuç alabildinizmi şuan biz yaklaşık 9 aydır takipteyiz sadece alt ast si yüksek çıkıyor bazen düşüyor doktorumuz insan olarak çok iyi ancak hep ikilemese kalıyoruz ileride kronik karaciger hastalığı çıkma ihtimali de var ancak çoğunlukla düzeliyor diyor cocuklarda bu durum iyi düşünün iyi olsun inş diyor ancak bende kafayı yemek üzereyim arastirmaktan ve bebeğimi sırıklı düşünüp duruyorum ya olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…