- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
- Konu Sahibi Kardelenzeynepp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük materyalinden yapılan hücre kültüründe üreme olmamış yani çalışamamışlar.Merhaba kızlar
3 kürtaj sonrası Kromozom Analizi yapıldı yorumlarmısınız
Yani çalışamamışlar ne demek sonuç yokmuDüşük materyalinden yapılan hücre kültüründe üreme olmamış yani çalışamamışlar.
Evet çalışamadıkları için sonuç yok.Yani çalışamamışlar ne demek sonuç yokmu
aaaa neden ki acaba 2 ay sürer dediler 12 günde bu sonucu çıkarmışlarEvet çalışamadıkları için sonuç yok.
Dedim ya düşük materyalinden hücreleri çoğaltamamışlar. Eğer çoğaltsalardı çalışma yapabilirlerdi.aaaa neden ki acaba 2 ay sürer dediler 12 günde bu sonucu çıkarmışlar
Kusura bakma ilk defa genetik sonuç aliyorumDedim ya düşük materyalinden hücreleri çoğaltamamışlar. Eğer çoğaltsalardı çalışma yapabilirlerdi.
Rica ederim. Eğer bebek uzun süre anne karnında durdu ise onu çalışmak zor diye biliyorum. Veya alınan materyal özel koşullarında lab a transfer edilmediyse de üreme olmayabiliyor. Bazen olabiliyor, normal.Kusura bakma ilk defa genetik sonuç aliyorum
çoğaltamamalarının sebebi laboratuvar dan mı kaynaklı acaba yoksa bebekten mi kaynaklı normalde böyle sonuç çıkabiliyor mu
Kalbi daha alınmadan 2 gün önce durmuştu daha çok yeniydi çok üzüldümRica ederim. Eğer bebek uzun süre anne karnında durdu ise onu çalışmak zor diye biliyorum. Veya alınan materyal özel koşullarında lab a transfer edilmediyse de üreme olmayabiliyor. Bazen olabiliyor, normal.
Seni anlıyorum. Biraz toparlan tekrar denersin. İnşallah bebeğin seni çok bekletmeden gelir.Kalbi daha alınmadan 2 gün önce durmuştu daha çok yeniydi çok üzüldüm