- 15 Ocak 2024
- 602
- 170
- 35
-
- Konu Sahibi CerkesMaria
Canım doktor ne dedi pıhtılaşma sorunu mu varmışArkadaslar sonucu bu sekılde olup saglıklı gebelık gecıren var mı bırde ne tür tedavi uygulandı sıze..
Eki Görüntüle 3527148
Yarın gıdıcem canım o yuzden merak ettımCanım doktor ne dedi pıhtılaşma sorunu mu varmış
Pıhtılaşmanız var. Gebelik öncesi ve gebelik sırasında iğne kullandırır doktorunuz.Yarın gıdıcem canım o yuzden merak ettım
Hayırlısı ınsallahPıhtılaşmanız var. Gebelik öncesi ve gebelik sırasında iğne kullandırır doktorunuz.
Nerde yaptırdın bu testi? Kaç kez düşük yada kimyasaldan sonra yapmayı uygun görüyorlar? Ve Nasıl yapılıyor bilgi verebilir misinizKızlar doktordan geldım sımdı pıhtılaşma var dedı gebelık olusur olusmaz ıgneye baslayacakmısız
Nerde yaptırdın bu testi? Kaç kez düşük yada kimyasaldan sonra yapmayı uygun görüyorlar? Ve Nasıl yapılıyor bilgi verebilir ı
Ikı bebek kaybım var canım kadın dogum doktorum ıstedı bunları benden bende bulundugum ilin şehir hastanesinde tıbbi genetik birimine randevu aldım konustuk anlattık kanlar alındı üc ayda sonuc cıkar dendı ama bır bucuk ay sonra sonuclarım cıktı daha sonra tekrar genetık doktoruna randevu alıp sonuclarımı aldım bugunde kadın dogum doktoruma gosterdım bem genel bır muayane ettı hemde konu hakkında konustuk tekrar gebe kaldıgımda hemen ıgneye baslayacagız ben senın bır daha uzuntu yasamanı ıstemıyorum cunku bız bu bebegı ıstıyoruz dedı hayırlısı ıle rabbım nasıp edecek ınsallahNerde yaptırdın bu testi? Kaç kez düşük yada kimyasaldan sonra yapmayı uygun görüyorlar? Ve Nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz
Kımyasal oldugunu soyleme dusuk yaptım de hafta sorarlarsa da 7 haftalık dersınNerde yaptırdın bu testi? Kaç kez düşük yada kimyasaldan sonra yapmayı uygun görüyorlar? Ve Nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz
bende 2 kez kimyasal geçirdim, ama doktorum hiç önemsemedi yani olur, normal bir durum bunu geçiren bir sürü kadın var vs dedi hep. İkincisi olduğunda sorduğumda yine aynı cevapları verdi istersen araştırılır ama biz önermiyoruz gerek yok çünkü dedi, bende bıraktım doktor işini, diyetisyenle diyet yapıyorum 4 kilo verdim sağlıklı besleniyorum yumurta kalitesini arttırmayı hedefliyoruz, ama yine bir sonuç alamadım daha 2 ay oldu gerçi. Pıhtılaşmayı dün arkadaşımdan duydum acaba mı diye düşünüyorum şimdi. Regllerim de baya pıhtılı oluyor evlendiğimden beriIkı bebek kaybım var canım kadın dogum doktorum ıstedı bunları benden bende bulundugum ilin şehir hastanesinde tıbbi genetik birimine randevu aldım konustuk anlattık kanlar alındı üc ayda sonuc cıkar dendı ama bır bucuk ay sonra sonuclarım cıktı daha sonra tekrar genetık doktoruna randevu alıp sonuclarımı aldım bugunde kadın dogum doktoruma gosterdım bem genel bır muayane ettı hemde konu hakkında konustuk tekrar gebe kaldıgımda hemen ıgneye baslayacagız ben senın bır daha uzuntu yasamanı ıstemıyorum cunku bız bu bebegı ıstıyoruz dedı hayırlısı ıle rabbım nasıp edecek ınsallah
Bende üç genimde pıhtılasma var bende iki kurtajtan sonra yine hamilelik değerim çıktı bu ay ama buda sağlıksız gözüküyor düşük yapicam kaçtan doktora gittim aynı şeylediler değerim kötü artıyor düzenli değilbende 2 kez kimyasal geçirdim, ama doktorum hiç önemsemedi yani olur, normal bir durum bunu geçiren bir sürü kadın var vs dedi hep. İkincisi olduğunda sorduğumda yine aynı cevapları verdi istersen araştırılır ama biz önermiyoruz gerek yok çünkü dedi, bende bıraktım doktor işini, diyetisyenle diyet yapıyorum 4 kilo verdim sağlıklı besleniyorum yumurta kalitesini arttırmayı hedefliyoruz, ama yine bir sonuç alamadım daha 2 ay oldu gerçi. Pıhtılaşmayı dün arkadaşımdan duydum acaba mı diye düşünüyorum şimdi. Regllerim de baya pıhtılı oluyor evlendiğimden beri
Hatta 10 gün sonra yine regl oldum ve çok pıhtılı geliyor belki de yine kimyasal geçiriyorum bilmiyorum.. Peki sizce erkekle alakalı bir durum olur mu nu kimyasallarda?